Piszpan napisał(a):
niah bycie mezczyzna kazdy sobie inaczej wyobraza ty w grach mmo ja jednak inaczej.
jak widze ten placz to mi sie smiac chce. jakos w rifcie byla przewaga czarnuchow zawsze u nas nikt nie plakal (chyba ze nie ma z kim pvp robic) tylko sie bawil. w swotr akurat republika poki co jest w duzo lepszej sytuacji bo:
1. warzony macie instant i z premade latwiej jest wam trafic na niepremade grupe po drugiej stronie.
2. daily questy na ilum to bajka bo zawsze ktos przyjdzie z imperium i naprawi. republike sie rzadko bije bo bo kazdy chce baga a republika nie zostaje na ilum po zrobieniu questa (ktorego robi duzo szybciej)
3. 50 lvl i gear pvp? a kto wam broni? jakos 9 kohorta ogarnia czemu reszta nie moze?
ja rozumiem ze braki latwiej zawsze wytlumaczyc czymkolwiek. nie rozumiem tylko takiej postawy meczennika. to takie hmm kobiece?
po prostu bawcie sie dobrze poki co bo teraz jest wam lepiej i korzystajcie z tego co bedzie zobaczymy. dla obu stron i dla samej gry lepszy bylby balans (wchodzisz lecisz na ilum 2-3h open pvp mozna isc spac:D)
Tylko że tu nikt nie płacze i wymieniasz to co jest mało istotne w tym wszystkim.
Ci co chcieli łatwiej wybrali sith, trudniej to wybrali republike i maja co chcą, nikogo nie dziwi ilość sithów i ich przewaga w ilości 50-tek, każdy wiedział w co się pcha.
Ja wytykam tylko takie głupie zachowanie gdzie wkleja się skreeny i przechwalanie się na forach, jaki to zajebisty jestem robiąc 3x więcej medali czy dps na warzonach gdzie generalnie przewaga w lvl jest miażdżąca dla sithów.
Znudzone 50-tki czekające by zrobić questa lub proszące o ustawki, sorki ale cholernie to głupie, do tego jakieś teksty o pro pvp gildiach po stronie sithów buhaha...