tomugeen napisał(a):
@Shp -> Healzorem grasz? Jak w pvp sie sprawuje? Nie dziwie sie ze przegrywacie ;]
Przedluzasz suba?
Od wczoraj 90% wygrywamy, bo w końcu więcej high lvli i ogarniętych ludzi po naszej stronie (a i u nas w gildii biega zwykle 2, 3 pełne pvp składy),
jak nie trafimy na full premade w battlemaster secie to jest do ugrania każda gra. Więcej ludzi z gildii nauczy się grać na huttballu to wszystko będzie instant win.
Gram hybrydą aktualnie, co do healera to tak - bez przynajmniej jednego ogarniętego healingu NIE DA SIĘ wygrać wz, więc jest miło.
Ale jak jesteś w full heal specu to masz mniej medali i punkcików niż dpsy/tanki ;F
Powiem tak, najlepiej mieć jeden z dwóch setupów - tank+healer którzy się od siebie nie odklejają i młócą miliardy medali za heal, defend i protection,
albo aoe healer+2dpsy żeby zjadać przeciwnych healerów w zerg fightach.
2xstealther też jest dobry do bronienia, czy dywersji i zakładaniu bomb na drzwiach jak reszta zerguje drugą stronę, ale wygrać samemu całe gry się nie da w takim zestawieniu.
Przedłużam na miesiąc. Na pewno jakiegoś alcika chcę do 50tki dociągnąć - może tanka. Jak mi się znudzi, to zobaczymy co będzie potem.
Jak masz grę zassaną, to niech Ci Alda da konto za dnia (bo on stosunkowo mało gra) i sobie sprawdzisz ;F Ja mam security key i bym Ci musiał co chwila kod jakoś podawać, więc to nie ma sensu.
edit: Pozdrawiam serdecznie gildię Różowa Landrynka (hi Piszpan), która w teamie 50tek dostaje regularny wpieprz od naszych lowlvli i zawsze łapie instant aggro na widok <Warcry> o/