No to kup sobie P4 to tez tak bedziesz zasuwal. Ja dzis ( pozciagnieciu najnowszych detonatorow ) nie zauwarzylem zadnej zmiany w FPS. Nawet jak mialem 39 ping to FPS w walce (60+ naszych bylo co najmniej ) to 10-14 FPS.
W DAoC juz od dawna chat-owali ludzie i co? Przestali grac? ( Ja sam nawet raz sie pokusilem o urzycie pewnego programu lecz nie gram juz w DAoC wiec uwarzam ze konsekfencje mnie omijaja tak samo jak ktos sie wypowiada ze kiedys palil maryske ). Program ten kosztowal mnie 20$ na rok i stwarzal mape w grze ktora to pokazywala nieprzyjaciol/monsterki/npc itd...). Takie gowno male nie pokazywalo czasami dokladnie no i zasieg byl z 500-1000 units poza ten co normalnie sie widzi w daoc.
Ludzie zawsze beda probowali hackowac ale trudniej to im bedzie z grami mmo mysle. No ale ja nie wiem, nie jestem ekslerktem, nie siedze w tym wiec nie wiem...
Jeden z aspektow placenia za mmo jest ochrona przed haxorami. Zobacz co haxorzy zrobili z popularnymi grami typu Diablo 2 czy tez Counter-Strike
No ale nic.. Do zobaczenia w PS.