Cytuj:
Ja wcale nie mam do michala ani do Ciebie za zle. Byl temat, zadeklarowalem ze tez moge podobne uslugi udzielic co michal i tyle...
Nie zadeklarowałeś się, a jedynie napisałeś:
Cytuj:
Za taka cene to ja wole kupic orginala tu w sklepie i miec 30 day free ( jesli bym gral oczywiscie).
(...)
LOL ! nie stawiaj sie
Ja jak kilku innych jestesmy w USA i mozemy kupic i podac przez rodzine czy inaczej nie moartwiac sie o clo. Wiec jak mowilem, nie podskakuj i zjec z ceny to moze sprzedasz.
Nie wygląda to za bardzo na ofertę.
Cytuj:
Ja mam wrarzenie ze Ty mnie blotem obrzucasz dlatego ze powiedzialem ze mieszkam w US.
Myslisz ze ja Bog-wie kto jestem ? Jakims milionerem ?
No jasne. Przejrzałeś mnie. Właśnie o to US chodzi.
Cytuj:
Z powodu tego ze ludzie chca kupowac niektore gry z zagranicy zalozylem konto w banku by im lepiej bylo wysylac kase. Ty myslisz ze ja na tym robie kase ? Ze probuje ludzi naklonic by TYLKO odemnie kupowali ?
Ja poprostu robie dobry uczynek...
Wiec odczep sie odemnie , ok ?
A czy ja się do Ciebie przyczepiałem, jak wcześniej w innych postach pisałeś o takiej możliwości? Jedyną czepiającą się osobą byłeś niestety właśnie Ty, wyskakując do Michała, jakby nie wiem - chciał za to 2x cenę sklepową co najmniej. Ja nie wiem - czy Ty naprawdę uważasz, że 7 dolarów to tutaj tak dużo, że w momencie, gdy jest _jeden_ egzemplarz do kupienia ze stratą 30 zł względem oferty skleopwej, to będzie się mi chciało pierdolić ze sprowadzaniem gry ze stanów?
Wiadomo, że ogólnie podchodząc do sytuacji, gdy ktoś jest tu w Polsce i chce sobie kupić SWG, czy coś innego, to Twoja pomoc jest naprawdę ok i chwała Ci za nią (piszę to jak najbardziej poważnie i bez żadnych aluzji). Ale w specyficznej sytuacji, gdy istniej możliwość nabycia _jednego_ egzemplarza na szybko, już tutaj, to 30 zł w tę czy we wtę nie gra już różnicy.