Sobtainer napisał(a):
Oni maja tak w polu ta gre, ze nie mam slow na to wszystko juz. Poty ktorych w ogole sie nie uzywa, zmiany ktore wprowadzaja totalnie inne spojrzenie na przedmioty, regaly z ksiazkami z ktorych nic nie wypada i wypadac pewno nie bedzie no i najlepsze teraz --> nowa ikonka do health potions.... no rewelacja.
To jest efekt tak zwanego
"rzeźbienia w g*wnie" - na coś ciągle czekają i w tym czasie dłubią bo nic innego nie mają do zrobienia już. Wkurza mnie tylko ta durna gadka o potrzebie ciągłego szlifowania ich produktu. Heh, przypomina mi się odcinek Mythbusters jak to właśnie Jammie i Adam sprawdzali mit o polerowaniu .. wiadomo czego
Zmiany atrybutów akurat na plus, z jednym zastrzeżeniem - po co mieszać Intellect do odzyskiwania zdrowia? Fajnie, że dodali zegarek (przydatne), niefajnie że nadal nie można wyłączyć minimapy (lub jej zmniejszyć). Nie pamiętam czy było to wcześniej ale strasznie wkurza mnie to, że jak postać już biegnie (trzymam LBM wciśnięty) i w międzyczasie włączę sobie na chwilę mapkę to po wyjściu z mapki postać staje i muszę na nowo jej cel wskazywać (mimo że LMB nie zwalniam ani na chwilę). A z regałów lecą potki (czasami).