Cashasty napisał(a):
candidoser napisał(a):
z tego co widze, wlasnie nie tylko w korei. Powyzszy tekst (Meysa) jest wziety z
http://eu.blizzard.com/pl-pl/company/ab ... ofuse.htmlJezeli tego nie zmienia, to moga sie cmoknac w pompe.
Zaraz zaraz. Czy mi się wydaje, czy właśnie zostały zrujnowane wszystkie teorie i plany dotyczące zarabiania na D3 za pomocą RMAH... ? :|
Nie będzie willi , samochodów , koksu i dziwek dla najbardziej 'skilled' graczy sprzedających 'uber loot na RMAH' ? Oh my gosh ! To ci niespodzianka
Widzę w mojej szklanej kuli za to jak Blizzard robi w przyszłości cash shop-y w grach i wrzuca tam masę niepotrzebnego crap-u (cosmetic itemy, jakieś skrzydełka , mini-pety i inne bzdury oraz xp potki i increase drip potki) i / lub masę DLC (typu 1 mały dodatkowy level do Diablo) ,a cały myk polega na tym ,że można "zarabiać" na te pierdoły przez RMAH (ofc tu za każdą transakcje Blizz bierzę %) albo płacić bezpośrednio CC.
Co najlepsze gracze będą zachwyceni i będą otwierali usta na cały ten shit wypuszczany 'tyłem' przez Blizza.
Tym sposobem - można wydawać gry w pełnej cenie boxa 60$, i zarabiać na DLC i RMAH a w przypadku MMO jeszcze na subskrypcji.
Hahaha
W Activision-Blizzard siedzą mistrze pod wzgledem tego jak doić kasę