IcE napisał(a):
W kwestii donacji wszystko jest ładnie rozpisane ( w miesięcznych raportach) na naszym forum. Każdy członek Gildii ma dostęp do tych danych stad dziwi mnie Twoje Kabraxis stanowisko. Jeżeli faktycznie jesteś członkiem naszej Gildii - jak to możliwe ze nie zauważyłeś wcześniej raportów do których odnośnik znajduje się na głównej stronie, które mają osobny dział na forum i o których publikacji informuję co miesiąc na głównej stronie???
Kwota 800 zł o której tu piszesz wynikła z ujęcie w niej sum celów z poprzednich miesięcy (od powstania gildii cel na każdy miesiąc wynosił około 100 - 150 zł a kwota miała charakter narastający) o czym w module - przed jego ostatnim zresetowaniem pisało. To, że co miesiąc donate goal nie był resetowany wynika wyłącznie z faktu, ze owe resetowanie szło w parze z pełnym resetem danych modułu w tym resetem osób które dokonały już wpłat. My zaś uznawaliśmy, że informacje takie zasługują na publikacje również na stronie głównej - na pewno dłużej niż miesiąc.
Około 2 miesięcy temu napisałem do Enjin maila z prośbą o modyfikacje modułu donacji tak by reset donation goal nie szedł w parze z wykasowaniem osób które dokonały wpłat i aby zmodyfikowano moduł tak by wskazywał on zarówno sumę wpłat w danym miesiącu jak i dane donatorów z okresów poprzednich. Modyfikacji o którą prosiłem - póki co - się nie doczekałem, nie mniej jak pisałem każdy gildiowicz ma wgląd w raporty z podaniem danych osób które wpłaty dokonały i poniesionych wydatków , a zakresy wydatków uzgadniane były na naszym forum.
Wot i cała tajemnica kwoty 800 zł, która żadną tajemnicą nie jest, co nie przeszkadzało jednak Tobie Kabraxis na własną Gildię publicznie nasrać. Gratz
Moduł zresetowałem aby poprawić Tobie nastrój skoro goal z dupy wzięty się Tobie zdawał. Gildiowiczów zaskoczonych takim obrotem sprawy pozwolimy sobie odesłać do Ciebie.
Nawet mi sie nie chce tego komentowac.... zostaw sobie taka "gladka" gadke dla tej bandy gimbusow, ktora sobie zorganizowales.
I uwierz mi, ze nawet srac nie zaczalem, w sumie mi sie nie chce za bardzo bo i tak sie rozpadniecie z takimi pomyslami jak cenzura chata czy przyjmowanie "donacji" podczas gdy juz masz uzbierane na utrzymanie stronki i venta przez rok. O to chodzi - nie o awarie stronki (spodziewalem sie zreszta takiego tlumaczenia).
Zreszta dokladnie to wynika z tych raportow - ze wplywy sa kilkunastokrotnie wyzsze niz wydatki. W sumie nie sa to wielkie pieniadze wiec zapytam tylko raz (zreszta nie spodziewam sie uslyszec konkretnej odpowiedzi) - na co i po co sa te pieniadze zbierane? Bo to ze na utrzymanie stronki i venta to jest bullshit bo juz teraz mozna by to oplacic na 2 lata a nie robicie tego.
Ogolnie zalem jebie od calej sytuacji, zreszta nie pierwszy raz jesli chodzi o twoja osobe.
Prawda jest taka ze wpisales "Goal" 800 to uzbierales 800 i jestem teraz poprostu ciekawy co sie z ta kasa stanie.
Odpisz lub nie - whatever ale oszczedz sobie pierdolenia plz i jakis bzdur o przynaleznosci i sraniu na swoja glildie. Musialbym pieknie upasc na glowe zeby jakolwiek utozsamiac sie z grupa randomow u ktorych dotego panuje taki zamordyzm ze nie mozna pisac na chacie i ktorych szef zbiera sobie 800 zeta bo tak sobie wpisal. Po czym zbiera jakby nigdy nic dalej no bo czemu nie.
EOT z mojej strony na temat tej kupy jaka jest SE. Wszytko co mialo byc napisane, zostalo napisane a ze idiotow nie brakuje to juz nie moja wina.
PS. Ale mimo wszytko takie WarCry jest chujowsze niz wy wiec nie przejmujta sie. A z nimi nawet nie gram, wystarczy ze czytam smutne, pseudointelignetne posty embe, ktory wszedzie musi "skomentowac" mimo ze na niczym sie nie zna i juz mam dosc.
Smietanka polskiego gamingu MMO normalnie.