candidoser napisał(a):
Piszpan napisał(a):
candi tacy jak ty widze sami nie wplezaja trzeba im pomoc. Swoja droga lunisz chlopakow ze strazy granicznej czy jak? czy naprawde chciales napisac cos niby dowcipnego?
Nie, nie lubie. Lubie za to takich aptekarzy jak ty (co wpieprzaja tabletki na fantazje). A jak przychodzi co do czego, to maja zaniki pamieci i probuja byc dowcipni.
A poza tym to przeciez miales mi nie odpisywac.
Aaa ciekawe jak chcesz mi pomoc, przeciez ty nawet zabawki dla dziecka nie potrafisz kupic:P
nasz kozak atherius widze ze poszedl do kate. na placu boju zostales ty mientki chuju cansioser. jakos sredni z toba widze flame bo glupi jestes silnie. 99 % moich tekstow po prostu nie zrozumiesz taki chujowy flame wyjdzie jakbym pisal do menela spod sklepu, lipa. Jesli chcesz podyskutowac na temat zarobkow strazy granicznej wygrzeb moje stare posty, zacytuj wtedy moge z toba moze troche poflamowac to co teraz piszesz jest na poziomie pieska z imprezy z ktorej wlasnie wrocilem. piesek chyba zszedl bo go nie zauwazylem wracajac..;/
reasumujac cienkie to pokolenie wow/twoja stara oj cienkie. nawet nikgo nie stac na inteligentnego flame. ja swoj zakoncze po pisac w dziale filmy mi akos glupio.
aha mendol ty mientki fiucie!