Tarlalalala... fajna jest ta gra.
Przedarlem sie na 6lvlu przez pol mapy do stolicy i podoba mnie sie to.
Gra nie ma otwartosci i rozmachu Skyrima ale tbh niedaleko padlo jablko do jabloni. Oj niedaleko.
W niektorych elementach zas jest na serio sporo lepsza (combat, itemizacja, animacje).
O te 200h to bym sie nie zakladal ale tak 100+ to raczej na 100 w grze bedzie. Co chwila widac wykrzykniki z questami tylko lazac po mapie, nie mowie juz np o Frakcji magow w Stolicy gdzie wita nas wykrzyknikow 5 i to nawet bez przynaleznosci do frakcji. NIe wiem na ile te questy sa rozbudowane ale sa i jest tego w uj.
Do tego ZAJEBISTA itemizacja (Prefix/Suffix Random style ale HnSlashe plus sety i unikaty), gra fajnie nagradza exploracje i "nietypowe" czynnosci jak pisklpocketing czy lazenie po domach i ojebywanie skrzynek.
Jest kowalstwo (tbh lata swietlne lepsze niz w Skyrim), alchemia "tu zkolei raczej slabiej jest), super zrobione socketowanie.
Ogolnie poziom rozbudowania spokojnie "daje rade".
A no i srsly... w uj "lore". W PIZDU.
Boli tak jak mowilem wczesniej mala ilosc skilli i praca kamery. Pobieznie przegladajac pozniejsze potiony i itemki w stolicy obawiam sie rozniez ze balans bedzie roznie zajebisty jak w SKYRIM.
Graficznie rozniez nierowno za to bosko pod wzgledem designersko/artystycznym (plus ogolnie gra przypomina mi podstawke WoW'a - jakis taki podobny feeling mam lazac po tych krainach).
Ogolnie narazie mocne 8/10 z tendencja zwyzkowa.