mrynar napisał(a):
Ziobro, Kurski, Kepa, Dorn - zajebisty trzon. Jak ma byc smieszniej to zastapmy PO Palikotem, a PIS solidarna polska. TVN bedzie zachwycony. Ja bym jednak wolal jakby bylo bardziej profesjonalnie i z mysla o dobrobycie obywateli.
Sila PISu nie byl Kaczynski ani Kurski czy Ziobro, tylko ich nizsze struktury, ktore uwierzyly, ze mozna obnizac podatki i ogolnie rzadzic ruchajac obywateli troche mniej. Ludzi w stylu Poncyliusza, ale ich juz dawno w PISie nie ma.
ja jebie macie ludzie po kilkadziesiat lat a ciagle kurwa myslenie 13 latka ktory mysli ze polityka to jakas kurwa swieta misja ze spelnieneim za ktora sie pojdzie do nieba. NIE. poliytka to zlodziejstwo kurestwo itd. ja to bym chcial otwarcie ze np. wygranie przteargu kosstuje tyle ustawa przy lobbingu tyle itd. dzis jest chujnia bo np jestem producentem saletry i chcem zeby weszla ustawa ze poslka kielbasa ma zawierac 5% saletry i co temu smaruje tamteu rzady sie zmieniaja i chuj. a tak cennik i byloby jasne.
nie pije do ciebie mrynar. btw jak tam wygrales te miliony wgdyni? ogolnie mi chodzi ze polityka to najgrosze gowno na swiecie ktore jednak daje najwieksze zyski. i nauczie sie ze nie ma ludzi swietych ludzi z misja ludzi chcacych dobrze jesli sobie to jednsotki by uswiadomily moze by to wygladalo troche inaczej twedy ok placmy im ale oczekujym wynikow.