zaboleq napisał(a):
I tak każdy kupi, ja kupię na pewno.
A niby czemu D3 ma być crap? Póki co to PoE i inne podobne zapowiadają się na crap.
Zalezy czego oczekujesz. Mnie sie od premiery D2 gust sie zbytnio nie zmienil i nie jara mnie kolorowa, swiecaca, zrobiona w artstyle WoW papka dla azjatow (design itemkow) gdzie uzywasz skilla i wali sie pol sciany bo tak jest "fajnie". Oczekuje pelnoprawnego, glebokiego, rozbudowanego BARDZIEJ niz gra sprzed 10 lat HnS z rozbudowana i ciekawa itemizacja, z ciekawym rozwojem postaci i pelna customizacja buildu. D3 mi tego nie da - PoE tak w dodatku w lepszej grafice. Pisalem juz o tym zreszta. I wiem to na 99,9% (pozostaje cud albo nie wiem co).
Poprostu mam swoje wymagania wieksze niz bardzo dobra animacja i CGI (bo to jedyne rzeczy w ktorych blizard jest nadal dobry) i mam swoj wyrobiony gust w ktorym artstyle blizzarda (nawet nie poszczegolnych gier bo ich kazda gra wyglada tak samo bo nic innego nie potrafia zrobic - chodzi o styl ogolny) a tym bardziej casualizacja i okrajanie elementow gry sie poprostu nie miesci. To juz poprostu absolutnie nie jest moje Diablo i nie mam zamiaru sie przystosowywac bo sa inne gry, dla mnie lepsze i inne firmy, rowniez lepsze.
Nie watpie ze gra sie sprzeda i zostanie obwolana osmym cudem swiata - krzyzyk na droge. Simsy tez sie sprzedaja, CODy i kazdy dodatek do WoW i wielu uwaza te gry za mekke i medyne i wogole niz innego nie istnieje i nie ma konkurencji. Enjoy ale ja wysiadam.