embe napisał(a):
wy na serio chcecie w to grać ?
muszę to ściągnąć i obadać bo nie wierze własnym oczom
powiedzmy embe wbijasz ten 60 lvl i co dalej:
1) mozesz latac po spotach sam lub z kumplami i gankowac ludzi.
2) jestes w gildi masz wojny sojusze polityke system elekcji (nie wiem jeszcze co to) questy gildiowe i lvlowanie gildi buffy gildiowe (to juz niech sie wypowie ktos kto ma gildie) do tego gildie nakladaja podatki na tereny.
3) instancje srancje
4) masz areny 5v5 10x10 z nagrodami.
5) masz open raid bossy gdzie pewnie zeby wogole zaczac bic takiego bossa bedziesz musial pokonac inna gildie party etc.
6) widac ze 58 lvl na dzis i 60 w nowym patchu to nie koniec plus dark rifty (rodem z rifta)
7) drama oj tak tu bedzie masa dramy nie masz frakcji masz pk i polityke = drama.
jakies systemy reputacji srakcji nie wiem co to ale bedzie cos daily i specjalne sklepy do tego.
9) sety pvp do zdobycia.
10) crafting srafting standard z gatheringiem ale bedzie enchant czyli juz masz zabawe:)
11) nie wiem czy beda jakies zamki i siege slyszalem cos o outpostach do zdobywania jesli to sie potwierdzi bedzie win na bank.
mialem cos jeszcze napisac ale zapomnialem
generalnie duzo podobienstw do l2 ja grajac czulem sie jakbym wrocil do starych dobrych czasow a jeszcze wielu rzeczy nie sprobowalem. Jesli ktos bedzie gral w betach czas pomyslec o gildi.