Ulisses, ja nic nie mam do grafiki WoW, tylko sie tak smieje z ludzi, ktorzy ja uwazaja za cos wyjatkowego.
Zdziwienie na mojej twarzy spowodowal chociazby AC2 wydany jakis czas temu, w ruchu gra wyglada przepieknie. Z reszta nawet statyczne screeny przebijaja to, co prezentuja panowie z Blizzarda... No spojrz na model tego dwarfa ze screenow, do ktorych linka dalem i powiedz mi, ze to ladnie wyglada
Ladniejsza grafike wedlug mnie ma nawet PlanetSide. Z full detalami i wszystkimi pierdolkami powlaczanamymi ta gra naprawde robi wrazenie.
Nastepna gra to chociazby wspomniana przez Kielasa Mythica...
p33nz0r, a po polskiemu to jak to bedzie? Bo mowisz w jakims niezrozumialym dla mnie jezyku: Jesli dobrze udalo mi sie zrozumiec chociaz kawalek twojego posta, to twierdzisz, ze Blizzard robi gry tylko dla swoich fanbois, ktorzy mocza sie na widok jakiegos licznika na ich stronie odliczajacego czas do premiery czegostam, ktorzy okrzykuja gre najlepsza zanim czegokolwiek sie o niej dowiedza... No i masz racje.
Naprawde nie rozumiem fenomenu Blizzarda... Od dawna wydaja gry przecietne (dobre, ale nie najlepsze), D2 nie bylo niczym specjalnym, W3 nie byl niczym specjalnym, ich trzecioosobowa napierdalanka nie jest niczym specjalnym, WoW nie bedzie niczym specjalnym. Zerwij sobie z oczu klapki z logiem Blizzarda to moze i tobie uda sie to pojac.