Highlander napisał(a):
aha, no to chyba nie bedzie problemu. Wiem, ze jakies tam lekkie wałki play robil na niedoinformowanych klientach ;)
Z tego co kumple opowiadał to net w playu jest darmowy pod warunkiem, gdy jesteśmy w zasięgu plejowych anten, gdy korzystamy z innych to nalicza osobno, czy jakoś tak.
W rezultacie ustawił sobie jakiś programik, który nie łączy go z netem gdy nie jest w zasiegu plejowej anteny i na mokotowie łazi po całym budynku i szuka zasięgu, lulz.
A ludzie płakali, że im nabija net, bo domyślnie na andku jest włączona transmisja danych i głupie wejście do google maps może słono kosztować, jak ktoś nie ma pakietu do neta.
Dotykowe ekrany sa jakies dla mni za wolne, dlugie wczytywani mnei irytuje ;pSam jesteś wolny. :) Poprzez swype pisze się szybciej niz na standardowym tel. Już nie wspominam o głosowym kiedy masz zajęte ręce itp. W ogóle smarty to nowa jakość, masz wszystko w jednym miejscu kiedy potrzebujesz, nawet gps się nieraz przydaje, nie mówiąc już o sprawdzeniu czegoś na szybko w necie, zrobieniu okolicznościowego foto. Ja nie wiem jak można świadomie odcinać się od rzeczy ułatwiających życie, bo nie chodzi już o gadżety same w sobie.
Dobre kilka lat temu miałem 6310i i trzymała dwa tygodnie, także do sms i dzwonienia nic lepszego Ci nie potrzeba. ;>
Highlander napisał(a):
btw. na tych malych klawiaturkach qwerty da sie jakos normalnie smigac? Bo nie mialem okazji stestowac ;)
Kwestia wprawy, dwa tyg popiszesz sms i będziesz śmigał jak ckm.