100licad napisał(a):
Jak ktoś lubił HNMy to nowy nyzul jak nic event dla niego - 30 minut oczekiwania że MOŻE uda się dojść do sensownego piętra z bossem no i że MOŻE wypadnie to co byś chciał. Zamiast walki na boty masz oczekiwanie czy tym razem się pofarci z piętrami. Na razie trudno powiedzieć czy zmiany idą w złą stronę - jeszcze będzie nowy Salvage i nowy Limbus no i mają wprowadzić ten Legion (tyle że to chyba dla alliance 18 osób). VW jest zjebane na maksa IMO ale robię z RMT, na chwilą obecną nie mam ani 1 HQ body (ze sphere effect) na 9 (nie to że wszystkie są super ale to świadczy o drop rate - niektórzy na 1 NMie są 1/250 na przykład). Ale za przyjemnie porobić jakiś evencik socjalnie - na przykład KSNM 99 ostatnio bardzo mi się podobały.
Chyba Cie ominely newsy z dzisiaj i recenzje dobryc graczy.
Po pierwsze wprowadzja stoper na wybrane przez Ciebie pietro.
Po drugie za 25x 80 boss mozesz sobie wybrac item z 100 pietra co daje mozliwosc dosyc spora zdobycia 100 floor itemow bez specjalnego szczescia (Ludzie regularnie dochodza do 80 pietra). Bylo juz tez kilka przypadkow ze ludzie przeskakiwali pietro 100 a teraz zmieniaja to i nie da sie przeskoczyc 100 i za wygrana kazdy wybeira sobie item dowolny jaki chce. Po tych zmianach jak ktos jeszcze placze ze ciezko to ja juz nie mam nic do powiedzenia XD
Po tyc zmianach NI jest tez fundamentalnie inny niz HNMy bo reward dostaje kazda osoba w party.
Ty sie lepiej Have szykuj bo jak wrocimy z Raagnim to ten event pojedziemy ze bedziesz mial full set w miesiac