Taaa... najlepsze posty sa w newsach
Tak naprawde to wszystko sie wzielo z tego ze Theddas traktuje SB jak Roman Giertych temat aborcji a Konrador uparl sie ze zostanie klonem Kuby W. (tyle ze tamtemu za to placa a Konrador robi to "z potrzeby serca"
)
Pamietam jeszcze jak mnie flamowal gdy mowilem ze grafika w SB jest chujowa (on WTEDY twierdzil to co teraz mowi Theddas i postowal co chwila screnzorki zeby pokazac jak to jest pieknie).
Nie chce na Ciebie naskakiwac (again) ale przymij dobra rade - chcesz miec 'autorytet' to nie zmieniaj zdania co 5 min.
A wracajac do tematu - triala SB.
SWG wyssalo sporo ludzi z SB tak jak swego czasu SB wyssalo ludzi z DAoC.
Ale Ci ktorym sie nie podobalo wrocili do DAoC i teraz tam jest 2x tyle osob ile bylo jak ja odchodzilem do SB. Teraz coraz wiecej ludzi z SWG wraca + trial i znowu bedzie mlyn. Mi pasuje taki uklad jak jest (600-800 osob na serwie) bo to oznacza ze odliczajac scorpa i mata mam 597-797 potencjalnych ofiar.
Jak na jeden wieczor mi styka
Jedyne czego sobie zycze to wiecej POLAKOW bo chcialbym sobie na neutralnych postaciach postawic ladne miasto i vendorkow. Samemu ciezko a z angolami nie chce (nie tyle chodzi o kase ile o utrzymanie - miasto musi "zyc", ktos musi sprzedawac loot etc).