warhameron napisał(a):
@Caviez
Wiekszość budynków ma + i -. Budynek, kóry daje np - 1 do kosztu utrzymania(czyli zabiera - 1 gildar co ture z dochodu miasta), - 1 do wzrostu populacji, ale w zamian daje dodatkowego obrońce(demon) + bonusy do obrony nie stawia się jak tylko pojawi się taka możliwość. Taki budynek prawdopodobnie zablokuje rozwój miasta i nie rozwiniesz go na poziom 5. Ten budynek sacrifice altar stawia się dopiero na 5 poziomie miasta/ kiedy mamy naprawdę nadprodukcję żywności/gdy jesteśmy przyparci do muru.
czyli mam rozumieć, że teraz musimy budowac budynki wedlug schematów? Ze np Tartaku (podaje jako przykład) nie możęmy teraz bo jest nieoplacalne i dopiero je warto zbudować na 5 poziomie? To trochę psuje sens gry. Albo zle to rozumuje :d
warhameron napisał(a):
@Caviez
Stardock przyznało się do błędu, przeprosili i każdemu, któ kupil w pre orderze obiecali 2 next gry z tego świata za free, a każdemu kto kupił grę w 2010 do listopada (wtedy były przeprosiny) next grę za free. Ja się pytam jaka inna firma zachowała się w ten sposób ??? Dodam ,że każdy niezadowolony mógł odzyskac pieniądze. W FE widać zmiany na plus za każdym patchem, za każdą next fazą bety. Kabraxis uraziłeś moja uczucia
Ogólnei mówiąc bardzo cenie i lubie Stardock. Fakt skopali WOM, ale przyznali się do błędu. Szkoda, że jak zapłaciłem 100zł za WOM to muszę i płacić za FE! ;/ Pamiętam jak z począku mówili, że bedzie ona darmowa dla każdego kto za kupi.. a później zaczęli wymyślać, że kto w roku takim i takim to dostanie taniej itp..
Czy mogę odzyskać forsę za 1 część ? Bo tak napisałeś? Chętnie bym chciał by zwrócili.
Farin napisał(a):
Po drugie CavieZ -nie krytykuję Stardocka, a jedynie to, że wyskoczył taki babol.
Tzn ja nie miałem pretensji do ciebie ;p ale do innej tu osoby, która napisala ze poczekamy do zimy aby otrzymać wiadomość od Stardocka. Co jest oczywiście nie prawdą.
---
Ja jeszcze raz napiszę
Co myślicie aby zrobić forum o tej grze? albo stronkę? Bo tu mi nie przeszkadza rozmawiać, ale to nie jest gra MMO i bojęsię, że moderatorzy zablokują dostęp i nici z dyskusji o tej grze. Bo nie ukrywam, że dużo mi to pomaga i będzie jeszcze bardziej jak z wami rozmawiam. Bo na oficjalnym forum to wiadomo jest wszystko w języku unwiersalnym i trochę mnie to męczy.