Razoth napisał(a):
Oj broniłeś na początku jak chuj, nie ściemniaj.
Kabraxis napisał(a):
A sama gra mocno daje rade. W koncu dobry poslki RPG. System magii jest niesamowity. Crafting tez swietny. Miasta tetnia zyciem, swiat OGROMNY. Fabula nawet, nawet. Grafika b. dobra (szczegolne wrazenie robi roslinnosc i jej fizyka oraz oswietlenie) plus gra smiga jak szalona na full detalach.
Oplacalo sie czekac a ja osobiscie bede mial ciezki orzech do zgryzienia przy wybieraniu RPG roku.... New Vegas czy TW2.
Obie gry sa na mocne 9/10.
Bronilem na poczatku a potem wyszla afera z tym ze mapa swiata do w rzeczywistosci scam i fake. Wielu ludzi nie tylko ja sie na to nacielo. Byla dosc duza drama na oficjalnym forum. Zreszta wiele z tych rzeczy quotnietych to prawda do tej pory - magia w tej grze jest fajna, miasta wygladaja jak z Assassins Creed, grafa jest super i gra jest zajebiscie wydajna. Tylko ten swiat nie jest OGROMNY i to byl dla mnie najwiekszy zawod jesli chodzi o TW2 bo z reklamowanych 100h contentu nagle zrobilo sie 20.
GG: 5591870
Owszem to jest moje GG. Wiele osob z tego forum je ma bo ze mna rozmawialo np. przy transakcjach sprzedazy kont itp..
Zreszta ten numer byl przez 5 lat podany w moim profilu. Rutkowski sie chowa przy tobie huragan lolz.
Napisz jeszcze za mam na imie Maciek i mam 29 lat - osiagniesz pelnie detektywistycznego spelnienia.
A fotka i tak nie moja.
Ogolnie koncze rozmowe z toba na ten temat bo ty chlopie nadajesz sie na oddzial zamkniety szpitala psychiatrycznego a nie na forum i do rozmowy z ludzmi.