JEST Z POWROTEM:
roball napisał(a):
Kurwa kto chce kupic to kupi, kto nie chce to nie, jak Ci sie kabraxis nie podoba to idz z feministkami protesty dla pizd organizowac. Od poczatku wiedzialem ze usuwanie wszystkich twoich jekow w tym threadzie bylo dobra decyzja i dalej sie bede tego trzymal.
Deal with it.
Bos pizda a nie moderator i dyskutant. Do tego probujesz tu wprowadzic jakies faszystowskie metody "moderacji" ktorych nikt nie chce.
Nawet sobek czy kabel, co to "nie czytaja" dyskytuja ze mna i z innymi wiec WYPIERDALAJ cieciu bo nikt twojej ingerencji tutaj nie chce i nie potrzebuje.
Jak widzisz my mamy o czym rozmawiac i ludzie chca rozmawiac.
Tak wiec wpelznij do nory w ktorej siedzisz i nie wpierdalaj sie tam gdzie cie nie chca.
Deal with it ze nie kazdy jest zadowolony i nie jestem to tylko ja.
I jak zaczniesz znowu kasowac moje posty a innych nie to ci tak ten threadzik zaspamuje ze nie nadazysz z zakladaniem nowych jebany faszysto.
Deal with it.
/rage off
Sorry ale roball mnie tak wkurwia....
srsly kolesia powinno sie zeutanazowac za to co robi na tym forum.
Chcesz to ci dam moj adres to mi nasrasz na wycieraczke lol bo przypuszczam ze na wiecej cie nie stac, pomimo tak wielkiego hejtu do mnie ze juz nawet nie zwracasz uwago co pisza inni w twoim zajebiscie moderowanym dziale tylko piszesz tylko po to zeby mi osobiscie odpowiedziec.
Jebnij sie z mostu i wypierdalaj - serio.
PS. Mam to skopiowane i mam zmienne IP - chesz sie bic na wklej - usun faszystowska pizdo?