dzieki za pomoc , sprawdzilem te stronke , chca pelna cene za sam cd-key ? no niewiem czy tak bardzo sie oplaca , chociaz bede musial sie zastanowic , chociaz jak dzialaja sprawnie , z tego co slyszalenm to sa problemy ze sprowadzeniem gry do polski , malo ktory sklep chce sprowadzac gre , + jakiec cla duperele , moze ktos wie ile kosztuje przesylka ze stanow do polski , np SWG jakbym poprosil znajomego zeby mi kupil i przeslal , poza tym wie ktos kiedy dokladnie byla premiera SWG na swiecie , chodzi mi o to ile czasu juz graja w to i ile stracilem , chodzi o to ze jak zaczne grac to wszyscy bedo mieli potezne postaci , gilidie , domy bron pancerze , a ja sie dolacze goly jak niemowle , bez niczego , i nie zdolam reszty dogonic - moje prawdziwe zmartwienie ,czy duze stracilem , i czy zdolam to odrobic i ile czsu trzeba by bylo grac dziennie ,ile czasu zajmuje rozwiniecie postaci do jakiegos konkretniejszego poziomu , i czy polega to , jak np w tibi na zabijanu szczurow przez dwa dni
? juz sie nie moge doczekac kiedy przyje mi SWG
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Soliduke dnia 2003-08-19 15:57 ]</font>