Kabra ale za co mam krytykować Blizza? Za cenę? Przecież to nie jest ich wina i muszą się dostosować do reszty. Przecież nie dadzą 99zł. Skoro ludzię łykają drogie gry na konsole, które często są słabymi średniakami to czemu D3 ma nie kosztować pod 200zł?
Z gry nie jest wycięte żadne 50% zawartości. PvP dostaniesz po premierze w darmowym patchu a nie DLC. I tak to nie był główny feature gry i jakoś brak większego płaczu o to w necie na forach. System run w obecnej formie jest ok i krytykować go bedzie można wtedy, kiedy wbijesz 60 lvl i stwierdzić, że Ty i 100 inych barbów macie ten sam build. A prawda jest taka, że w D2 każdy latał tym samym buildem i jedyna różnica to były itemy - i to w sumie nie zawsze bo core itemy było bardzo łatwo zdobyć na hammera czy soso light za same isty. Do tego nawet bootować nie trze było . Ale lepiej jest płakać, że nie ma run w postaci itemów.
Co do czasu to nie byłbym taki pewien. Częśc obszarów jest generowana losowo i np zejścia na niższy poziom nie są identycznie porozkładane po mapie. A na poziomie wyższym niż normal to zależy od tego czy farmisz i chcesz jak najszybciej wbić ten 60 lvl i iść na inferno - zakładając, że bóg RNG ci sprzyja i masz odpowiednie itemy
.
Co do grafiki to no u gustach sie niby nie dyskutuje. Mi się bardzo podoba i nie wiem o co to bicie piany. Taka grafika i styl po prostu pasują. Od strony artystycznej to nie można nic zarzucić. Ja po prostu czuję klimat, kolejne ukazane lokacje po tym babolu z bramą na cmentarzu są po prostu super jak dla mnie.
Po prostu wpadanie do topicu i pisanie jaka to gra jest do dupy, cena do dupy etc świadczy o ułomności danego osobnika. I tyle w tym temacie.