uwaga
JESZCZE JEDEN NOWY TRAILER, ja jebie jaki atak przypuscili
Prometheus international trailer
petarda, wiadomix.
---
co do waszych uwag ze troche slaba opcja z odkryciem znakow na ziemi to zalezy jak to rozegraja, faktycznie lekki suchar bo to praktycznie podkleja pod film teorie Danikena ze obce rasy juz kiedys odwiedzaly ziemie (ancient aliens / ancient astronauts na yt/discovery), mi takie dorabianie mitologii nie przeszkadza (przerabialem to w lost, czteropalczasta statua anyone?) ; ksiazki Danikena sa prequelem Prometheusa i juz
cypis napisał(a):
Trailer swietny, ale czy oni czasami nie zespoilowali calej fabuyly? Co to do kurwy nedzy ma byc?
@redrum
co w tym pierwszym gifie jest? xeno?
ludzie chcieli aliena no to maja
to jest z 1 : 37 jak ogladaja w jaskini malowidla nascienne (jest kilka innych ciekawych) no i jest xeno na scianie...tylko czy to ta sama komnata, bo znaleziska mieli tez na Ziemi ;
natomiast zagwozdka numer 1 jest typ z 0:18, jedyny clue to sposob w jaki patrzy na reke (z podziwem), the fuck
pierwszy czlowiek? pierwszy proto spacejockey ktory odwiedzil ziemie? zainfekowany android David? (fassbender), zainfekowany Peter Weyland? ktos kluczowy dla fabuly bo w tle monolog jak z lotr :>
ciesze sie ze nic mi sie nie klei,, i niech tak zostanie do premiery to bedzie wieksze przyjebanko w kinie
wiem tyle ze alieny to byl pikus przy spacejockeyach, jak oni od razu namierzaja ziemie i chca robic extinction :> to zapowiada sie mega rozpierducha, a Ridley juz zapowiedzial ze po Prmths od razu robi kolejne scifi, to