@wodny
Nie wiem jak reszta ,ale ja doceniam artysyczny aspekt , bo tu się graficy w GW2 popisali fakt.
Dla mnie jednak techniczne aspekt i artyzm mają mniej więcej równe znaczenie.
Jak technicznie jest zajebiście a artystycznie tak sobie ,to to po prostu widać szczególnie w pewnych sytuacjach , w odwrotnym przypadku jak w GW2 jest dokładnie tak samo, idziesz sobie świat gry piękny i czasem zauważasz w jakiejś sytuacji ,że coś wygląda jak z żywcem wyjęte sprzed 6 lat.
Mimo tego , GW2 na max wygląda bardzo fajnie ,jeden z lepszych mmorpg-ów pod tym wzlędem szczególnie jeżeli liczylibyśmy tylko te które już miały premierę.
Także nie rozumiem za bardzo mocnych narzekań na samą grafę.
Wydajność jednak ssie :/
---------
Co do samej gry - to jest w gruncie rzeczy e-sportowa gra i podobnie jest z WvWvW - tu tzw. małpia zręczność aka skill (
) się mniej liczy ,ale sama rozgrywka jest for fun & ranking , nie ma jakiegoś innego celu typu np. teritorial control , resource control ,etc no ale to było wiadomo od samego początku ,że tak będzie - nie jest to niedpoatrzenie czy jakaś "obiektwyna" wada tylko to jest zamierzone , zrobione specjalnie i taki 'dizajn' ta gra ma. Można to lubić albo nie.
Mi to nie przeszkadza. Inna sprawa jak to się przełoży na szybkość znudzenia trybem WvWvW.
Się zobaczy.
@Piszpan
Wiem do czego 'pijesz' , jak już kiedyś mówiłem grę taką jak ty chcesz to albo musisz sobie odswieżyć L2 albo czekać na AA. Innego tego typu gry na horyzoncie nie ma chyba.
Tera jest podobna ale jednak ma trochę innych założeń.
Warhammer też ma trochę inne założenia ,a poza tym jest martwy w zasadzie.