Razoth napisał(a):
No ja mam nadzieję, że nowa generacja będzie przechuj, w końcu poprawi się zauważalnie grafika na PC.
Jaka jest szansa na wykręcenie grafiki na poziomie tego dema:
http://www.youtube.com/watch?v=RSXyztq_0uM ?
Szansza jest taka ze Mark Rein (AFAIR), stwierdził, że Samaritanian w porównaniu do UE4, jest kupą gówna jeśli idzie o jakoś graficzną.
Aha. UE4 działała na GTX680.. Wiec producenci konsol albo sie dostosuja, albo Epic powie: wypierdalać. Oni co prawda mieli różne zawirowania w tym co mówili, ale PC łatwo nie odpuszczą ;p.
Cytuj:
x86 i nowe czipy nvidii to drogie zabawki, to oznaczaloby duza cene konsoli na starcie. Hmmmm.
Ja osobiscie mysle ze to bedzie koniec wyscigu zbrojen. Czy tego chcemy czy nie nadszedl czas kinectow, move, 3d, netflixow.
Czas sie zajac ludzmi ktorzy beda szukac zastepstwa wii.
Hardkorowi gracze to dosyc skromny segment rynku ktory dodatkowo zareaguje bardzo alergicznie na walke z uzywkami.
Opracowanie i produkcja Cella była droższa, niż produkcja teraz np. i5 albo i7. Podobnie jak komponenty do nich w oówczesnym czasie.
Do tego plany zlikwidowania rynku wtórnego i koszenia kasy na remajkach, zagwartanuja szybki zwrot kosztów.
A ze paru hardcorów bedzie pluć.
Wystarczy, że pokazą Demo gry która będzie wyglądać lepiej niż rzeczywistośc(co jest wykonalne już teraz
) i maszyna marketingowa będzie się nakręcać sama..