roball napisał(a):
Nie jestes moderowany za poglady, ale za to ze nie potrafisz sie zastosowac do prostych zasad.
Jesli nie potrafisz wytrzymac bez wyzywania innych od debili i srania z gory na dol na gre ktora jeszcze NIE WYSZLA tylko po to zeby wywolac flame to sie trzymaj tego threadu, koniec kropka.
Na pewno nie usune posta, ktory nie bedzie proba prowokacji kogos, zeby znow rozjebac thread.
Meczennik, kurwa, dorosnij.
Quotne zebys nie mogl tego usunac. Trzymam cie za slowo. A i tak wiem ze klamiesz bo ostatnio usunales mi posta w ktorym (o zgrozo) wypowiadalem sie o zmieniach w D3 pozytywnie. Problem jest taki ze TY traktujesz negatywne slowa o D3 jako obraze siebie czy jakiegosc wyimaginowanego community.
Moderator, kurwa, dorosnij.
Ragnarook - przestan srsly. Masz baze itemow na stronce, masz build planner na stronce, znamy wszystkie skille i runy od x czasu.
Zaklinaj sobie rzeczywistosc jak chesz ale o D3 wiadomo praktycznie wszystko.
A przynajmniej ja wiem wszytko czego mi potrzeba plus te 5% co jest w becie pozwlala mi ocenic gre - a raczej nie tyle gre co poziom jej rozbudowania i HnS'owatosci. W obu przypadkach poziom ten jest MIZERNY.
Poprostu Blizzard juz nie robi fajnych gier. Tyle. Logo "Diablo" tego magicznie nie zmieni. Tak jak logo MASS EFFECT nie zrobi magicznie z chujowego zakonczenia, epickiego epilogu godnego najwiekszej space opery w historii gier video.
Nie gram w Simsy i z tych samych powodow nie gram w gry Blizzarda. Bo sa chujowe dokladnie z tych samych powodow. Sa bezksztaltna, przemielona, robiona pod target nastolatkow i azjatow oraz robiona bez krzty artyzmu, polotu i wizji papka ala zarcie z MCdonalda.
Smacznego.
Z to ze ludzie kupuja nie ma nic do rzeczy bo dlaczego kupuja to zostalo juz powiedziane wielokrotnie. Kupuja zeby casualowo zagrac w niedziele, kupuja zeby pograc ze znajomymi, kupuja bo to Blizzard i Diablo no to "wypada kupic", itd...
Czytajac twoje pierdolenie nie sposob sie nie zgodzic z huraganem ze 90% ludzi to debile lyajacy wszystko i kupujacy wszystko. Bo taka jest prawda.
Nie zmienia to faktu ze kupujesz hujnie. dokaldnie taka sama jak gry EA , nowa FIFA czy COD. Bo ja osobiscie ZADNEJ roznicy nie widze.
Dokladnie taki sam plytki jak kaluza chlam nastawiony na zebranie kaski i "spierdalaj"... chociaz nie... sorry D3 jest nastawione jeszcze na item shopa i mikrotransakcje.
A nade wszytko porownujac z D1 i D2 to Diablo 3 jest popierdolka niegodna tego tytulu i bezczeszczaca serie w sumie nawet gorzej niz Bethesda i sprawa z Fallout 3.