Mendol napisał(a):
mi sie bardziej podoba na konsoli niz na pc.
tobie to się wszystko bardziej na konsoli podoba ;p
@Dana
Chodzi mi o to ,że CDPRed na tyle dobrze traktuje konsumentów Wieśka 2 ,że warto by wesprzeć go lepiej a nie via ruski klucz z którego pewne z 5 zł mają .
@High
Nie wiem teraz bo przecież na bieżąco nie śledzę ofert. Kup boxa choćby i na allegro i niech ci sprzedawca go otworzy i klucz mailem wyśle przed wysyłką boxa pocztą ,a jak masz boxa gdzieś to niech ci go nie wysyła. Łącznie z przesyłką to ile 15-20 zł drożej wychodzi?
Normalnie mam w dupie firmy i korporacje ,ale wszystkie darmowe DLC , darmowe duże patche (a nie opychanie enchanced edition jako osobnego wydania np.) ,etc - to naprawdę rzadkość na dzisiejszym rynku gier.
Nie mówiąc o tym ,że Wiesiek 2 na polski rynek od początku był mega tani w poównaniu z cenami zachodnimi.
@inside
No klucze z Rosji to zawsze tańsze będą nie ma siły ,żeby było inaczej ,a nawet jakby się zrównały ceną w przyszłości to będą wtedy tanie klucze z nie wiem azerbejdźanu albo Gruzji ;p
I normalnie spoko ,ale nazwij mnie głupim patriotą przed klawiaturą ,ale akurat w przypadku Wieśka 2 imo warto te 15 zł więcej dać za Polski klucz.
Na allegro polski box 64,90 zł