Kabraxis napisał(a):
Kazdy FPS od czasow Quake3 i potem jeszcze ET jest gownem z BFami i COdami na czele. No ofc jest jeszcze CS ale to nie moj klimat.
Quake3 byl taki zajebisty? A CS, co to znaczy, ze nie twoj klimat? Czyli jest zajebisty czy nie? COD i BF to twoj klimat ale nie sa zajebiste? Dobra przejde do nastepnej rzeczy nim twoj maly mozdzek eksploduje z wysilku zwanego mysleniem.
Kabraxis napisał(a):
Jest tylko chujowy design i casual style pitu, pitu z karabinka bez recoila
Co to znaczy wg. ciebie chujowy design? Slaba grafika, kiepskie mapki..? To Quake czy FF ma lepszy design niz np taki BF3...? Casual style? A kto ci broni wpasc do BF3 z grupka pro i rozpierdalac wszystkich naokolo? Ty taki Esportowiec chyba powinienes to wiedziec. Czyli CS jest pro bo tam tak mozesz robic, a w codzie czy bfie juz nie? Ach sry to nie twoj klimat, no i nie wiem co guru najwyzszego gustu i esportu sadzi o CS...
Acha...i w ktorej grze nie ma recoila? W codzie? Moze jeszcze powiesz, ze w BF nie ma recoila...?
Kabraxis napisał(a):
Tak wiec jak ci sie tak podoba ten COD i BF i setki innych, identycznych pod wgledem designu FPSow polegajacych na nabijaniu jakis punkcikow i odblokowywaniu zlotych tlumikow to sobie w nie graj ale nie zabieraj mi tu glosy w sprawach o ktorych nie masz bladego pojecia i ktorych pewnie nei jestes w stanie nawet pamietac.
Wspominalem, ze mi sie CoD podoba? Oswiec mnie, w ktorym topicu i poscie. Owszem pogralem troche dla funu. Wlasnie, widzisz.. ja gram dla funu i jara mnie odblokowywanie perkow. Ty za to przed kazda sesja musisz chyba lykac jakies prochy i popijac cysterna nerwosolu. No i ciebie pewnie jaraja tabelki z rankingami najlepszych Epeensportowcow.
A o zabieraniu glosu pozwol, ze ja zadecyduje szczegolnie w polemice z takim pieniaczem jak ty. I nie pij do mojego wieku, bo jak to mowia "W dupie byles, gowno widziales"