Cytuj:
2003-08-29 15:26, Beast napisał:
Mi sie takze czasami "nalezy", szczegolnie jak osoba nie znajaca prawdziwego Mmorpg (Emu), Anarchy Online czy podstawowych mechanizmow z innych Mmorpg probuje oceniac i wydawac jakie kolwiek opinie!
Poszukaj troche informacji na temat: RoT, Snare, Calm, Kiting, Crit Buff, Stun, Fly, Graft, HoT, Morph (w SL Perks, Special Moves) itp. itd.
Ja po prostu nie mam ochoty Ci dluzej tlumaczyc jak bardzo
nie masz pojecia o tym co piszesz.
I dlatego powinienies siedziec cicho, bo taki Tank w AO moze robic o wiele wiecej niz w innych konkurencyjnych Mmorpg.
Ps. Wole moje "doinformowane" na dany temat Ego, niz irytujace jeki, nie majacego pojecia o czym pisze "speczjalisty"!
Beast, nie wyjezdzaj mi tu ze ja nie znam mmorpgow, bo chyba albo na czasie nie jestes, albo nie wiesz o kim piszesz. To, ze nie gralem w UO, nie znaczy ze nie znam innych tytulow. Gralem mase czasu w Neocrona, troche popykalem w Shadowbane i Endless Ages. Teraz siedze na trialu w AO. Top wszystko sa MMORPGi a nie emu
A wydawac opinie bede zawsze kiedy mi sie to podoba, tak samo jak kazdy inny. Nie wypowiadam sie w tematach na ktorych sie nie znam, temu mozesz sobie poszukac dokladnie nie znajdziesz mojej wypowiedzi na temat DaoCa, czy tez UO OSI - co mi sugerujesz niejako.
Cicho siedziec nie bede, bo skoro zdecydowalem sie wejsc w jakiegos triala, to nie z nudow, a z powodu, ze widocznie mnie dana gra nieco zainteresowala na tyle ze rozwazam gre w nia. Niestety AO na razie mnie zawiodlo, wymuszaniem bzdurnego levelowania jakichs mizernych misji, walka "czysto RPGowa" w ktorej niewiele mam do powiedzenia poza czekaniem na jakies timerki i wciskaniem kolejnych przyciskow nano. A jakie gra ma mozliwosci w sobie to moge sprawdzic jedynie grajac w nia jakis czas. Jednak w przypadku AO tak sie zapewne nie stanie, bo gra po prostu mnie nudzi.
A ze "dla jednego miod, dla drugiego smrod", wiec *o* tyle ci do mojego punktu widzenia tego tematu, mozesz sie nie zgadzac, mozesz zgadzac, nie zmieni to mojEGO odbioru danego tytulu, wiec EOOT.