Plutonka napisał(a):
wodny napisał(a):
Ludzie są wściekli. W sumie miło byłoby gdyby CDP stracili status dystrybutora/wydawcy w Polsce. Nauczka bym im się przydała i to spora. Nawet mnie, osobę czekająca na "GW2" z wywieszonym jęzorem, udało im się zniechęcić od kupna w sklepie gram.pl. Porażka na całego. Tak się nie robi. Poza tym kopie miały być falami wypuszczane do sklepu żeby każdy nawet wieczorem mógł sobie kupić. Tak się nie stało. Obie edycje nie są dostępne. Konsulowie na gram.pl wielce zdziwieni zainteresowaniem grą. Dobrzy są. Chyba z kosmosu uciekli skoro nie spodziewali się takiego ataku na ich stronę i sklep. Życzę im wszystkiego najgorszego i żeby wszystkie wielkie tytuły jak "GW2" skutecznie omijały ich firmę. Może się w końcu nauczą.
Mi się już nie spodobała wypowiedź jednej pani konsul, że 'sprzedaż zacznie się o 9, bo nie będzie wstawać o północy'. I nie chodzi mi tutaj o to, że kazałabym jej wstawać, ale to ma być profesjonalizm? Tak się rozmawia z klientami?
Niepoważne...
Sama chciałam kupić na gram.pl, ale że mam na głowie małe dziecko i nie mogłam siedzieć pół dnia i klikać na F5, to po prostu kupiłam klucz u ANET.
I brawo dla Ciebie. Ja zrobię tak samo. Dzisiaj kupię ze strony "GW2". Znajomy pomoże, bo sam jak na razie nie posiadam konta.
Wstałem wcześnie rano. Jak zawsze. Ślęczę przez godzinę i w końcu się wkurzyłem. Ileż można. Ludzie opowiadają, że mieli grę w koszyku i nie mogli zrealizować zamówienia. Ciekawe ile osób wzięło po więcej niż jedną sztukę do koszyka po to tylko by potem sprzedawać na Allegro. Z tego co wiem to na EK był limit 1 sztuka na 1 osobę. W przypadku edycji standardowej pewnie takiego ograniczenia nie było.
Szukam pracy już kilka miechów i jak widzę takich ludzi jak ta cała pani konsul to mi się niedobrze robi. Człowiek chce znaleźć pracę a taki babiszon łaskę robi, że udostępni możliwość kupna produktu. Chętnie bym ją zastąpił za mniejszą kasę i na pewno nie odwalałbym takiej maniany.
Czy to całe gram.pl jest jakoś związane z CDP? W sensie czy CDP to właściciele tego sklepu czy co?