Asmax naprawde nie chce mi szukać.
Aenima a dokładnie w którym poscie napisałem, że AO jest najlepsze? Bo sobie nie przypominam.... Przypominam sobie tylko, ze pisałem że AO jest najlepsze w klimacie SF (dzierży pałaczkę pierwszeństwa lub coś w tym stylu - mój pierwszy post). No bo tak jest.
Kon nie Mareczek już kiedyś pisałem, nie mam na imię Marek więc nie rozumiem dlaczego Mareczek????
To nie FPS, to nie schotter, tu się nie fraguje, to MMORPG. RPG z tysiącem graczy online jednocześnie.
To nie Diablo gdzie trzeba było szybko klikać na mobów i napierdzielać klawiszem myszki, to raczej Baldurs Gate lub Neverwinter Nights. Kapito w końcu?
Soul przyznał, ze świat jest kilkakrotnie razy bardziej rozbudowany niż Neocron? A wiecie ile on widział z tego świata będąc na 10 czy nawet na 20lvl? Strzelam - 0,5%!
O skillach też nic nie wie...., o itemach buhaha, o walce tez niewiele, pvp nawet nie liznał jak sadze (zreszta jak liznal to od gość 2/3 (30% niżej) warpnąłby go w trybie przyspieszonym do reclaima).
Attendance - uczestnictwo, trzeba uczestnic w kilku misjach, raidach, trzeba powalczyc kilka razy na arenie i dostac oklep by się czegoś nauczyć i potem wygrywać.
Co trzeba zrobić w FPS - nic napierdzielac jak najszybciej w LPM, dobrze celować.
"Postac w pare dni w Neocronie to sobie mozesz zrobic do 1/10, jak juz bedziesz mial pojecie o tej grze. " lol - 1/10 w parę dni? To w Neocronie się dłużej lvl-uje niż AO? Hmmm.....
Koniu - jakie argumenty? Przeczytaj sobie jakiś folder reklamowy tam powinny byc jakieś argumenty.
Jak zwykle Kon do tego przyjmujesz postawę wszystkowiedzącego guru bo siedzisz na
http://www.mmorpg.com i kopiujesz stamtąd newsy - pograj w coś w końcu człowieku. Powiedz, że jakaś gra ci się podoba, że jest super. A nie pierdolisz, pierdolisz, pierdolisz... te swoje smutne teksty.