wodny napisał(a):
Jest tutaj ktoś kto nie zlinkował swoich kont "GW2" i "GW"? Zastanawia mnie skąd taka osoba potem weźmie hasło do konta. No pewnie będzie potem możliwość takowa, ale... Dziwna ta cała rejestracja. Gadam już o tym samym 10 raz, ale nie daje mi to jakoś spokoju. Dziwne, że zajęli się sprzedażą a takie rzeczy są u nich nadal na poziomie raczkowania. Mam nadzieję, że to nie jest jakiś zły znak. Niby wiadomo, że chodzi nam o naszą kasę. Mogą gadać, że robią to z pasji i w ogóle, ale wątpię żeby za darmo im się chciało. Oby to nie było tak, że teraz jest milutko a w okolicach premiery ArenaNet nagle pokaże swoje całkowicie inne oblicze i zostaniemy z ręką w kiblu.
Nie wiem czy chodzi ci tu tylko o osoby ,które grały też w GW1 ,ale ja nie linkowałem kont z tego prostego względu ,że w GW1 nie grałem.
Hasło do konta mam no bo musiałem je utworzyć przy rejestracji ,skoro ty nie musiałeś to dlatego ,że 1 pytanie o ile pamiętam było czy masz już konto GW (1) i pewnie hasło jest takie jak tego starego konta GW1 - tak zgaduję.
Jak ktoś ma GW1 i GW2 konta nie zlinkowane no to pewnie nie będzie miał tych jakiś tam bonusów czy co tam mieli ludzie dotać z jakimiś achievmentami z GW1.
@up
500 k to lekko. Jakby dobili do 1 mln to bym się tez nie zdziwił bardzo. Samego pre-purcharsa ma się rozumieć.
Tak hypowanej gry to jeszcze nie widziałem ,a ponieważ gra nie ma abo + ma duży playerbase z GW1 + ogólna liczba osób grająca w mmorpg-i i gry online jest jednak dużo większa niż w momencie premiery takiego WoW/ AoC/ War / ,etc - to premiera GW2 będzie pewnie największą w historii - jeszcze większą niż Swtor-a. (wielkość premiery liczę wielkością sprzedaży boxa do końca 1 msc).