WithnesS napisał(a):
Pisze tutaj, bo IMO nie warto zakładać nowego topicu, a i dyskusja może łatwo przejść we Flame.
Powstał dział Diablo 3 (któremu byłem przeciwny). Ok. Nie robi mi to różnicy, jako że na razie nie planuję Diablo 3 zakupić, i dział może sobie istnieć. Tak jak dział od FFXI mi nie przeszkadza, tak nie będzie mi przeszkadzał dział Diablo 3. Ale moje pytanie:
Gdzie według nas, userów jest ta granica? Które gry zasługują na dział, a które nie? Czy waszym zdaniem są na horyzoncie inne gry, które powinny dostać własny dział?
Na pewno odpadaja gry stricte single, ale taki tytul jak jak D3 wpisujacy sie niejako pomiedzy gry single, a mmo nadaje sie idealnie do podddzialu, imho. Z przyszlych tytulow? Mysle, ze Path of Exile jak wyjdzie to tez mogloby dostac podforum, z innych gier nie-MMO nic mi nie przychodzi do glowy.
Mowiac krotko powinien to byc rozbudowany tytul przynajmniej po czesci stawiajacy na rozgrywke co-op z potencjalem na dluga zywotnosc. W sumie wszystkie sensowne hack'n'slashe pasuja w sam raz
Przegladajac premiery na ten rok to mysle, ze MechWarrior Online tez moglby dostac swoje podforum wraz z wyjsciem gry.