White Trox napisał(a):
Mówię, że jest grupa osób na tym forum, która ma ciągoty i słomiany zapał do koreańskich produkcji i klonów lineagowych, których wychodzi kilka miesięcznie.
Więc, żeby im ułatwić życie można im podarować dział, w którym mogą się gospodarzyć jak chcą i od razu mogą zakładać poddział do jakiejś nowej produkcji niż kazać im się gnieździć nie wiadomo po co w ogólnych.
Cytuj:
czyli mowisz takie tytuly jak l2, gw1 gw2 aion archage wyjebac do smieci?
O gustach się nie dyskutuje, ale skoro pytasz to : Tak w życiu przez myśl mi nie przeszło, żeby w to pograć, a czemu gw też jest w tym worku?
W TERĘ grać nie zamierzam i w ogóle w kroeańskie crapy nigdy nie grałem dłużej niż kilka dni , no z wyjątkiem L2 dawno temu ,ale to też długo nie trwało.
Mimo tego naprawdę trzeba mieć złą wolę ,żeby nie zauważyć ,że jednak TERA to spora produkcja , jest nawet włożone trochę kasy w marketing i to nie jako banery "play free", są boxy w sklepach w całej Europie i w NA ,etc a nie kolejny f2p crap ,których wychodzi dziesiątki rocznie.
Nawet jeżeli ta gra failnie , na co jest spora szansa.
Skoro Lineage , Aion i Final Fantasy XI oraz XIV mogą tu mieć działy to nie wiem czemu nagle TERA by nie miała mieć albo czemu miałaby trafić do jakiegoś 'gorszego działu'.
Failnie to się za parę miesięcy wrzuci do do "Mniej popualrne tytuły" albo całkiem wykasuje i tyle.