iniside napisał(a):
sula napisał(a):
ShadeKnight napisał(a):
Pytanie do tych co grali:
Czy podczas PvP czuliście przypływ adrenaliny i mieliście znacznie przyspieszoną akcję serca?
Trochę. Niedużo. Mniej niż w przypadku np. Warcrafta 3.
Choć to mnie CIESZY.
Jakby PvP miało być tak stresogenne w GW2 jak w rts-ah to ja wysiadam dziękuje. To jest fajne ,ale przez krótką chwilę.
Na dłuższą męczy ,a ja się lubie w mmorpg-u relaksować.
Spokojnie, mysle ze w 5v5 bedzie to wygladac inaczej, kiedy sie bedzie grać w rankingu itd.
Bo 8v8 to taki custom game z SC2.
Tzn. tak mi sie wydaje, bo grajac w RTS jakos syndromu stresu nie mialem, wiec ciezko mi wyrokować...
Miałeś podczas gry w rts-y w ranked zwiększone napięcie mięśniowe, pocenie lub zaczerwienienie dłoni, przyśpieszoną akcje serca , wygrana / przegrana / wyrównana szybka walka powodowała wyrażanie emocji typu wyrzucanie rąk w górę, podniesienie głosu , złość , radość, etc?
Jeżeli tak - to byłeś zestresowany
Wiem ,że ranked 5v5 będą wyglądać inaczej , ale ja mam zamiar nie grać w rankedy dużo.
Nie mam już ani chęci ani siły ani czasu na to.
Poziom koncentracji potrzebny tam zbyt mnie męczy po ciężkim dniu w RL.
Poza tym jeszcze kwestia czasu. Żeby w rankingu być powyżej pewnego poziomu , to trzeba dużo grać. Po prostu pamięć mięśniową mieć dobrze i na świeżo wyćwiczoną.
Poza tym być na bieżąco z taktykami , buildami ,etc - choć to mniejszy problem.
Trochę jak grindzenie w rajdach. Tylko tam się spędza czas ,żeby mieć potrzebne itemki ,a w ranked e-sportach ,żeby utrzymać koncentracje , refleks , pamięć mięśniową ,etc na wysokim poziomie , bo jak się robi przerwy zbyt długie to się dostaje wpierdol potem na tym wyższym rankingu po powrocie.
Ja już nie mam siły na takie coś.
Jak sobie przypomnę ilość czasu ,żeby grać na odpowiednim poziomie ,żeby być np. na głupim 300 miejscu w ladderze 1v1 w W3 to mi się odechciewa
Ale dobrze ,że niektórzy będą mieli możliwość takiego pogrania ,bo jednak sporo osób lubi.
Ciekawe czy ranking będzie przypisany do postaci czy konta?
lepiej jakby był do konta ,to by wyeliminowało trolli robiących nową postać tylko po to ,żeby 'ownić' noobków na niskich rankingach ...