Kabraxis napisał(a):
Jakie rewardy? Karma Vendors czy nagrody na Meta eventy jak Shadow Behemoth?
BTW. Pogralem troche w to GW1 i ubolewam jak barzdzo item system i salvage zostal uproszczony. :/
No chyba ze pozniej beda takei rzeczy ale watpie:
Exp. Nic innego nie ma potrzeby aby się skalowało 1-1.
Pozatym jesli będzie jakaś łatwiejsza zona to i tak sie skonczy na tym, ze ludzie będą tam siedzieć, niezaleznie czy jest ona na level 40 czy 80
Karma leci w takich ilosciach (bez boosta), ze po tygodniu grania to sobie będzie można kupić najbardziej zajebiscie wygladajace skiny itemkow.
I po ostatnie ilosc karmy jaka sie dostaje za eventy na wyzszym levelu jest bardzo podobna do tej z nizszych roznice sa bardzo niewielkie, wiec twoja teoria upada ;p.
Ja za karme kupilem set light armora w 15-25 zonie charrow, i zostało mi karmy na jeszcze 3 takie same. A widziałem ze itemki na lvl 80 kosztuja marne 9k.. Zanim sie dojdzie do 80lvl to pewnie sie bedzie mialo zbankowane z ze 100-200k.
Slavage nie został uproszoczny. Są różne Tiery salvage tym najprostszym możesz wyciągac tylko podstawowe elementy. A po drugie teraz w grze jest o wiele więcej statystyk które można dodawać do itemów przy pomocy run.
I kryształów, czy co to za cholera była.
Tak czy inaczej GW1 to przy tym wyglada bardzo biednie.
Shadow behemota przydałoby sie stuningować. Bardzo prosty event. Tylko fakt, ze itemki na 39lvl z niego leciały troche nie grał ;p. Niemniej bardzo widowiskowa walka.