Obejrzalem sobie te cinematici i ofc zaraz ojdzie na mnie flame ale ppo premierze przyznacie mi racje.
Fabula jest na poziomie 2548ej ksiazki Forrgotten Realms itd... choc sa dwa fajne twisty, ktorych sie niespodziewalem.
Zero, powtarzem ZERO klimatu D1 i D2 jest w cinematicach... sa malo mroczne, kolorowe, nie ma wogole krwi i umierajacych ludzi nie pokazali nawet...
....ogolnie poziom brutalnosci, strachu i demonicznosci jest jak w slabszych odcinkach Supernatural. :/ Ogolnie jest to ewidentnie zrobione pod mlodszego odbiorce izeby sie rodzice nie zbulwersowali czasem co tam na ekraniku sie pojawia... troche fail.
Outro jest slabe jak chuj i tak napelnione patosem ze smialo przebija Starcraft 2 i moze konkurowac z Call Of Duty. Serio. Jest ZALOSNE.
Ogolnie slabo ale zajebiscie technicznie, milo sie nawet oglada jak sie wylaczy mozg i wmowi sobie ze nie ogladasz wlasnie gwaltu na klimacie serii Diablo.
Feel free to flame ale zobaczycie, ze przyznacie mi racje.
Moze obrocz sobtainera bo on gustu nie ma.
PS. Wyglad Diablo = slaby zart. Jak sie na niego patrzy to czuje sie cos pomiedzy
politowaniem ze nie dojadal a rozbawieniem patrzac na budowe ciala.
Jesli tak ma wygladac Lord Of Hell to grzesze jak chuj od dzisiaj bo jak mnie straca do piekla po smierci to mu parskne w twarz i wyjde.