mrynar napisał(a):
SWTOR w porownaniu z FFXIV to jest rewelacyjna gra. Po graniu w FFXIV mialem lekka depresje.
Ja podobnie
Pewnie wiele się zmieniło, ale z początku FF14 to był największy crap jaki widziałem. Wyglądało to jak hmmmm licencjacka praca jakiś "pasjonatów" ?
Swtor był od początku grywalny i ten kto chciał dobrze się bawił. Inna sprawa, że najwyraźniej grę robią ludzie kompletnie nie mający pojęcia o mmo. Tor jest niewarty tych 300 baniek (czy nawet więcej) ale do czasu aż wyczyściliśmy wszelki content w nightmare trybie, wbiliśmy około 80 valor rank i zostało farmowanie gearu pvp i pve który jest minimalnie lepszy od posiadanego grało się całkiem fajnie
Ja sobie grałem do niedawna z fajną ekipą i czasu nie uważam za zmarnowany, teraz gramy w TERA i też jest miło. Jak się znudzi to znowu coś innego się znajdzie
Moim zdaniem trochę się wszystko pozmieniało i wątpię aby jakakolwiek gra przytrzymała kogokolwiek na 2-3 lata jak to było kiedyś. Powinno się grać do czasu aż zacznie nudzić a potem olać i poszukać czegoś innego, a nie rozwodzić jaka to posucha na rynku mmo czekając na cudowny tytuł, który nigdy nie wyjdzie
Tak z innej beczki - nigdy nie czekałem na gw2, ale tak go tutaj wszyscy zachwalali, że sobie nawet kolekcjonerkę kupiłem żeby zagrać w beta weekendy. Wykonanie ładne i ...... tyle, bo całą reszta to jakieś wtf. Ktoś jeszcze się rozczarował ?