naif napisał(a):
Czasami się zastanawiam jak Coldee może twierdzić , że w RL jesteś milym , cichym i sympatycznym koleżką Ato.
Większość twoich wypowiedzi na forum przesycona jest pychą i brakiem szacunku dla innych .Rozumiem ,ze masz dużą wiedzę o grze ale to nie usprawiedliwia obelżywego traktowania osób z tego forum , które do tego stopnia nie są zainteresowane zagłębianiem się w mechanikę gry. A zwłaszcza dziwi mnie to jak traktujesz osoby sobie jeszcze przychylne np Have. Bo to już chyba wszyscy ? Rha nie gra.
Może jestem staroświecki i tak teraz się ludzie miedzy sobą komunikują , jeśli im to nie przeszkadza.
Na twoim miejscu zaprzestałbym zaglądania na to forum, nic tu nie skorzystasz , wszystko już wiesz ,szkoda nerwów Twoich i innych .
Gdzie w poście do Have widzisz tak niesamowity brak szacunku i obelzywe traktowanie?
Zquotujmy wszystko najgorsze z tego postu:
"Naucz sie czytac ze zrozumieniem." - Przekrecil lub maksymalnie znadinterpretowal moje slowa. Jako kolejny z wielu więc imo to bardzo delikatnie jak to skomentowalem bo to sie staje bardzo irytujace (Twoj post jest zreszta tego przykladem)
"zachowujac sie defensywnie dopowiadacie sobie w chuj rzeczy ktorych w tych postach nie ma."
"Smieszny jestes tez z textem ze nie daje Wam hintow." - Ogromne i obelzywe przezwisko pelne braku szacunku. Doslownie najgorsze z najgorszych. Have posumowal kilka stron A4 moich strategii tutaj jako "nic" a ja powiedzialem "smieszny jestes". Normalnie zasluguje na potepienie.
Dla mnie to jest co najwyzej surowa dyskusja miedzy dobrymi znajomymi, ktorym zdarzyla sie sprzeczka. Brakiem szacunku byloby robienie slodkich oczu i pisanie cos czego wcale nie mam na mysli, a nie szczere przedstawienie sprawy.
Kazda lekko ostrzejsza wypowiedz na tym forum gdzie jeden czlowiek nie lize dupy drugiemu jest tu dla niektorych ludzi niesamowitym gwaltem moralnym.
Ludzie sie w RL odzywaja czesto ze 100 razy gorzej i pija dalej piwko. Na forum jednak od groma ksiezniczek które uciekaja do mamy jak tylko zobacza wulgaryzm.
Aha zapomniałbym. Text o tym, że ludzie nie są zainteresowani wnikaniem w mechanikę gry jest już tak maksymalnie ograny przez moich "lol wrogów" na tym forum, że wywołuje conajmniej uśmiech na mojej twarzy. Powiedz mi gdzie przez ostatni rok napisałem sam z siebie chociaż linijkę o mechanice gry na tym forum (czekam na przykład z niecierpliwością) Oczywiście nic takiego nie znajdziesz ponieważ to właśnie ty pokazujesz tu najgorszy przyklad braku szacunku, czyli taki ukryty za ladnymi slowkami. Jakkolwiek ostre moga byc moje wypowiedzi to sa one szczere i zazwyczaj w dobrej wierze (oczywiscie nie wszystkie). Moje posty same z siebie pokazuja szacunek, poniewaz jak sam napisales, ja sie tu niczego nowego o grze nie dowiem i pisze tylko dlatego zeby pomoc innym. Nie zwyklem pomagac ludziom ktorych nie szanuje.