Bloodleaf napisał(a):
To może jeszcze napisz/rozwiń w jakim sensie jest gorsze i bardziej okrojone niż w grach które tu wymieniłeś, jak zresztą pisałem też wcześniej porównujesz wypuszczone już na rynek gry do gry w fazie beta gdzie nie masz zaimplementowanych nawet wszystkich opcji, co więcej twierdzisz że te opcje są gorsze i cyt. przekombinowane i przereklamowane chociaż nie miałeś okazji ich jeszcze wypróbować.
Sorry, szkoda mi czasu parafrazowac w kolko to samo. Porownuje do tego co jest, bo to widze i moge ocenic. Z tego tez powodu kiedy widze cos dobrego to nie mowie 'eee... to dopiero beta, do releasu jeszcze zdaza spiep...' Przereklamowane bo rewolucji zadnej nie wprowadzaja (pomijajac kolejke NA SERWER) - funkcje te spelniaja juz bardzo dobrze mechanizmy w innych grach. Gorsze nie powiem, ale bardziej widoczne podczas rozrywki owszem; okrojone bo gracz ma nad nimi mniejsza kontrole (kiedy AN wrzuci dodatkowe opcje, sklonny bede te opinie zweryfikowac). Przekombinowane bo wcinaja sie w funkcjonalnosc elementow gry na ktore nie powinny wplywac (np. calkiem mozliwe bylo przepelnienie stref personal story co uniemozliwialo wykonanie kolejnego questa dopoki ktos nie zwolnil miejsca w instancji... no, jakas paranoja).
Jak dla mnie EOT. Wrocic do tematu moge po BWE2.