Kabraxis napisał(a):
Sobtainer napisał(a):
Ale o co chodzi? co mnie interesuje bicie samych bossow ze skipowaniem trashy przez totalnych nolifow nie sypiajacych tydzien? Ja mam fun z gry jak 99% ludzi i mam w dupie kabraxis ze masz jakis problem znowu.
Koles zrobil to solo, legit. W tym threadzie postuje gear i "builda":
http://www.diablofans.com/topic/42662-s ... n-inferno/Thread dotyczy Actu 3 a hijackuje go koles co juz prawie zabil Diablo.
Do konca tygodnia gra pada na 100% a mialo byc inferno nie do przejscia przez miesiace. Sam tak pisales... Zreszta nie pierwszy raz pokazales ze lykasz PR jak 5-ciolatek, zabolek to samo.
Inferno nie jest trudne per se... poprostu mobki maja ustawiony mnoznik HP x 50 i z dobrze dobranymi skillami (no ale ofcw tej grze kazdy build jest viable nie tylko wybrane cookie cuuter co nie? - heheheh...) i odrobia ogarniecia mozesz je napierdalac przez X czasu az padna. Jak solowanie elitek w WoWie Death Knightem...
Nie mam problemu - po prostu pokazuje ci jakie glupoty pierdoliles przed premiera wierzac wypowiedziom wilsona i jego bandy przydupasow z PRki. Zreszta moglbym przytoczyc jeszcze w uj takich przykladow dotyczacych wielu elementow gry.
Kabra, inferno nadal jest na "miesiące" tylko Ty chyba nie pojmujesz o co w tym kaman. Content WoWa dostępny też ludzie w miarę szybko czyścili i czy to oznaczało, że gra była łatwa albo chujowa? Nie i nie. Po prostu są ludzie, którzy mają o wiele więcej czasu od innych i na theorycraftingu spędzili więcej czasu niż my w grze online. Na dodatek kupa ludzi skipuje content. Gra solo też praktycznie zawsze jest łatwiejsza(rare packi mają enrage i w grupie 3-4 ludzi ciężko się je bije a potem one biją ciebie). Poza tym nadal ludzie piszą o exploitach co pozwalają "skipować" content ale nie za bardzo wiadomo jak.
Masz chyba jakiś problem z tym, że ludzie się dobrze bawią:). Ja pewnie inferno nie przejdę w ciągu kilku miesięcy bo braknie mi czasu albo będzie rage, że padam etc. W ogóle grasz w tą grę, że się wypowiadasz czy tylko taki teoretyk jestes;]?