zaboleq napisał(a):
Gra będzie tak samo słaba jak pierwsza cześć. Graficznie dno co słychać wszędzie w necie. System skilli do bani - pakowanie punkcikow w jeden skill to rzeczywiście zajebisty rozwój postaci o wiele lepszy niż w d3! ....
wodny napisał(a):
Z tym systemem skilli to się zgodzę. Takie rozwiązania to już chyba nie w 2012. Dodajesz 1 punkt i Twoja umiejętność jest o 2% lepsza. Chociaż nie chodziło pewnie twórcom o jakąś rewolucję.....
Czy może ktoś mi na spokojnie to wytłumaczyć, bo ja tego naprawdę nie rozumiem ... Co jest złego w "starym systemie" i co jest tak zajebiście rewolucyjne i fajne w "nowym" systemie Diablo 3??
Ja w Diablo 3 mam uczucie, że jestem prowadzony za rączkę, Diablo 3 nie ma już nic wspólnego z grami RPG, system rozwoju postaci przywodzi mi na myśl Mass Effect, czyli
maksymalnie uproszczony, co w tym jest takiego zajebistego???
Szczacie nad tym D3, a prawda jest taka, że to jest tylko DOBRA gra, która NIC powtarzam NIC rewolucyjnego nie wprowadziła baaaaa wręcz się trochę uwsteczniła.
Będzie zwała jak w D3 zrobią to jakieś śmieszne PvP, każda postać dokładnie takie same statsy, każda postać wygląda tak samo, i wygra ten co wydał więcej kasy w sklepie Blizzarda na debilne wirtualne itemki, a spróbuj potem takiemu powiedzieć, że przecież kupowanie itemów to forma oszustwa w grze to się obrazi
Wracając do tematu w Torchlight 2 bawiłem się doskonale baaaa odechciało mi się nawet grać w Diablo 3. Torchlight jest "Old School" i to mi się w nim podoba, i mam nadzieje, że to się nie zmieni.