Cytuj:
Co to sa za bronie (mow Ty mi dalej pre/suff/ixami
). Pewnie jakies stamina proce? Czemu nie trzeba trafiac? Ja w procach zielony jestem
.
Hm, a proc nie zalezy od atr ?
IMHO nie masz szans zabic assasinem goscia, ktory ma 6k hp i mniej wiecej tak samo szybko jak Ty bolty wyprowadza swoje ataki zadajac Ci po 150-350 dmg, do tego powerblokuje i stunuje. Jasne, ze mozesz go zestunowac, rzucic 2 doty, wejsc w stealth, poczekac 30 sek, znowu zestunowac, znowu puscic doty i tak w kolko. Nagraj jakies demko z takim tankiem Karol, wtedy zobaczymy
.
Sa tylko 2 przedrostki dajace proce - jeden stamina drain (massive) a drugi fear (nie dzi8ala w PvP).
Subd. sufix to R3 stamina drain proc.
Wiec mass. of sub. to double stamina drain proc bron.
A trafiac nie trzeba bo:
- proc trafia zawsze (nie ma attack - po prostu niezaleznie od def przeciwnika trafia)
- trafia nawet jak ty akurat w tym swingu spudlowales albo ktos evadnal cios (innymi slowy proc wyzwala samo machniecie bronia a nie trafienie przeciwnika)
To jest zreszta zalozenie tzw: proc template - robisz bronie majace ok 80-90% skila (szybko sie craftuja) z massive of vampyre. Do tego bierzesz UH lub jakis "proc bles" jaki masz w klasie swojej.
3 proce to jest ponoc max co weapon moze miec (choc mozna zrobic teplate ktore daje 2 blessy ale ponoc wtedy aktywny jest tylko 1).
Bronie musza byc bardzo szybkie "same z siebie" (ten warunek spelniaja tylko dagger - do khanow trza racial sage zeby taka bron zrobic) + musisz miec weapon speed buff.
Proc zalezy od inta.
Przy 70 procujesz srednio za ok 130 a najwiekszy jaki zanotowalem to ok 300 ale to zadkosc (i pewnie po prostu mialem wtedy zabufowany int czego nie zauwazylem)
Przy 180-200 int procujesz srednio za 350 a najwiekszy mozliwy proc to ok 500-600.
Assasinem zabijalem full tanki i powiem tyle ze moim zdaniem to jest jedyna klasa ktora to ladnie robi.
Tyle ze ja sie nie daje zaskoczyc (po prostu assasinem nie gram bez track bota albo kogos w grupie z track).
GM hide daje ci 1sek hida (w praktyce to jest ze 3 sek) i a jak juz wejde w stealth to inicjatywa jest po mojej a nie po jego stronie.