papies napisał(a):
Ja się dziwie pobłażliwości administracji wobec typowego trolla, nie jestem psychofanem lubię rozmawiać, sprzeczać się, ale jak ktoś od paru dni pisze non stop to samo i widać że szuka zaczepki nie tylko tutaj, ale też w threadach poświęconym klasom postaci, to jak to inaczej nazwać jak nie świadomym trollowaniem i psuciem forum? Mam nadzieje że nie okaże się że to jakiś krewny lub znajomy królika i z tego powodu ma takie fory?
A ja sie dziwie ze nie dochodzi dalej ze mam takei samo prawo jak ty wypowiedac sie tutaj i po raz kolejny napisze ze nie jest to temat o chwaleniu D3.
DYSKUSJA OGOLNA.... DYSKUTUJE SOBIE Z ZABOLECZKIEM. NIe pasuej? Nie czytaj bo deal with it ale moje posty sa na temat i nie lamia regulaminu tego forum randomku. Za to np twoj jest czystym spamem.
Zabolek - D2 ma fabule pare dlugosci lepsza niz D3, barzdziej "mroczna" i mistyczna. D3 jest przede wszytkim mocno infantylne (zwlaszcza voiceovery) i liniowe ma maxa. Do tego z atmosfery grozy i gotyku zostalo sztampowe High Fantasy z diablami.
Wyglada to tak samo jak np. Morrowind - Oblivion.
'nie wyobrażam sobie już pvp w diablo, broken klasy z 10k hp bijące po 200k, immune na cały syf, ludzie 2 klasami zarabiają tryliony z AH a reszta łajpuje 2 akt oke"Zaraz przyjdzie zabolek i ci wytlumaczy ze pomimo prawie rocznej bety, milionow dolarow budzetu i pewnie setek wewnetrznych testerow i ludzi w dzialach QA to co piszesz jest niewazne (i jest bzdura a ty sie nie znasz i jak sie nie podoba to nie pisz) a gra jest idealna, balans znakomity, poziom trudnosci perfekcyjny a fabula zjada kazda ksiazke na sniadanie. W dodatku Blizzard powiedzial przeciez to zrobi....
Oczywiscie to ze gra jest dziurawa jak ser szwajcarski jest nieprawda i wogole pierdolisz i "przechodzisz sam siebie".
Dawaj zabolek.