Razoth napisał(a):
sula napisał(a):
Gdybym sprzedawał jakieś konto - to bym wysłał kupującemu absolutnie wszystkie dane w pierwszym mailu.
No jak ja sprzedawałem podałem wszystkie dane do konta (email, hasło, secret answer) + dane do konta email na którym zarejestrowana jest gra.
I jebie mnie co się dalej z kontem stanie, ja nie mam możliwości go już odzyskać, bo wszystkie drogi zamknięte są chyba.
I ja zrobilem tak samo. Kolega dostal login/pass, SQ/SA i cd key do Diablo z pudelka. Na przepisanie danych konta mial tydzien czasu i nie sa one w zaden sposob ukryte jesli znasz w/w dane (wlasciwie wystarczy sie zalogowac).
Email zostal zmieniony jeszcze przed podaniem danych. Tak wiec mial wszystko... co sie z tym stalo? Chuj wie. Dla mnie sprawa jest tak samo dziwna jak dla was. Wierz mi.
Takze mnie tez jebie co sie z tym kontem stalo. Ja dalem wszytko co potrzeba. Nie odpowiadam za to co sie stanie pozniej nie z mojej winy.
A jakakolwiek chec pomocy zabilo u mnie wyzalenie na forum i bezpodstawne oskarzenia. Bo nie mam czasu na takich ludzi.
Tyle. Po raz kolejny kurwa.
"jak jakiś random sprzedaje to nie dziwne że po paru dniach sobie konto odzyskał jak Kabraxis i udaje że wszystko ok"Po raz kolejny przypominam ze wszelakie oskarzenia z dupy beda kierowane do moderacji z prosba o warna/bana.