Prawda jest jednak taka, ze jeszcze NIGDZIE NIGDY NIKT wad tych nie przedstawil w sposob konstruktywny, albo sa to argumenty na poziomie tego WTFmana (rofl) albo jeszcze nizszym (vide "gra jest chuj*wa") czyli praktycznie zadnymi arugmentami nie sa, bo sprowadzaja sie do dyskusji o wyzszosci swiat WN nad BN.
Powiem moze tak... Odpierdol sie od tekstu "gra jest chuj*wa", a przypomnij sobie moze reszte argumentow, ktore takze wysmiales, bo na wiecej cie po prostu nie stac.
Lagu wedlug ciebie nie ma zadnego, sb.exe crash to wymysl mojej wybujalej wyobrazni. Rubber banding, problemy z login serwerem, duping, niska populacja jak na MMORPG, beznadziejny engine, czego efektem jest strasznie niski framerate, slabe, nie wymagajace wielkich umiejetnosci PvP, ciagly leveling treadmill, zeby poprawic template/dorobic na miasto, zero hi-level content. Oczywiscie nie sa to dla ciebie zadne argumenty, tylko moje urojenia. Gra ma sie swietnie i liczba subskrybentow dogania juz DAoC i UO, nikt z gry nie odchodzi, a pudelka z SB w bargain bins nigdy sie nie znalazly - to tylko jedna z moich bredni. Jesli rzeczywiscie wierzysz w to, co mowisz (i zaraz znowu powtorzysz), to niezly z ciebie pojeb musi byc...
Powtorze sie. Prawda jest taka, ze nie wazne jakie argumenty ci ktos przestawia, ty i tak je wszystkie wysmiewasz i twierdzisz, ze zadnego problemu z gra nie ma i nigdy nie bylo: Argumentow jest pelno, wystarczy zdjac klapki z oczu i sie rozejrzec. Ale ty i tak je Wszystkie odrzucasz i kontrujesz smiechem. To cie kwalifikuje na leczenie chyba...
A tak naprawde sek w tym, ze niektorzy tu na tym forum przyklaskuja kazdej pierdole, ktora ktos napisze po ich mysli, nie wazne na jakim poziomie i jak glupiej, byle bylo.
Dokladnie thaddek. Mimo tego, ze przewazajaca wiekszosc twoich postow to syf nie nadajacy sie do czytania, to tutaj udalo ci sie trafic w sedno sprawy. Ledwo cos powiedziales, a juz wyskoczyl Zematis z EQ. Korzystajac z okazji przybiegl takze p33nzor, zeby dorzucic swoje 3 grosze.
Coraz bardziej odnosze wrazenie, ze to po prostu z zazdrosci, ze ludzie moga sie dobrze bawic przy produkcjach, ktore drugiemu nie odpowiadaja.
Tak. Zazdroszcze ci, ze ja nie jestem na tyle zaslepiony glupota i tak jak tynie potrafie zmusic sie do gry w Shadowbane'a, a potem atakowac wszystko i wszystkich dookola, ktorym gra sie nie spodobala. I dlatego pisze taki newsy, zeby zrobic ci na zlosc. Taki to juz zawistny skurwiel ze mnie.
A Tobie nie wazne jakie argumenty sie przedstawi to uwazasz ze EQ to gowno.(jak zreszta 90% pozostalych tytulow)
A co ma do tego EQ i to, ze mi sie ono nie podoba? To jest moja subiektywna opinia o tej grze i tego zadnymi argumentami nie zmienisz.
90% pozostalych tytulow, jak juz pisalem, to niestety prawie ze identyczne klony EQ i dlatego wlasnie mi sie nie podobaja. Mam nadzieje, ze ta informacja pozwoli ci spac spokojniej.
FYI: Dzisiaj flamujemy konradora, bo pisze o rzeczywistych bugach w SB.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: konrador dnia 2003-09-23 03:37 ]</font>
|