Kole0 napisał(a):
btw odnosnie tego whine'u ze dh/wiz sobie robie wszystko w srednim gearze, a barbem i monkiem trzeba miec uber gear.
jesli gracie po to, zeby zarabiac na tej grze to owszem warto grac, bo te postaci wymagaja mniejszego wkladu, ale jesli grac for fun to imo monk/barb totalnie wygrywa.
wiadomo - fajnie sobie farmic akt 3, tylko pytanie jak dlugo bedziesz mial fun z tego ze mozesz wyczyscic cala gre, ale doslownie kazdy mob w grze bedzie cie oneshootowal.
barb/monk maja przynajmniej perspektywe na przyjemna i lajtowa gre jak zdobeda gear(widzialem stream barba, ktory sobie mogl w miare tankowac moby na akt4).
natomiast zeby 'rangersi' mieli taka lajtowa gre to przypuszczam, ze takie cos zapewni tylko ostatni tier itemow ze statami typu200int/200vita i 100 resist all, ktore zapewne beda kurewsko drogie.
jako ze i tak farma goblina/skrzynki jest bardziej oplacalna od czyszczenia rare packow(no chyba, ze masz 200k dpsu i wszystko niszczysz na drodze), a takie cos robic moze kazda klasa to imo naprawde nie ma co plakac.
dokładnie, grałem dzisiaj bodajże z barbem, który ładnie tankował mobki, HP mu prawie nieschodziło (chociaż zdedził przy 2!! packach biało-niebiesko-żółtych packach), podczas gdy ja byłem na dwa strzały. Generalnie lajcik - wbiega w kupę mobów i daje radę - podczas gdy ja muszę odstawiać cyrki by utrzymać się przy życiu by jakiś zbłąkany shoot mnie trachnął... 1000x bardziej wolałbym tłuc takie moby 10x dłużej niż ginąć 1000x częściej i biegać w tą i z powrotem..