O, wreszcie cos wiecej niz "gra jest chuj*owa".
Aha... Jasne, na wtfman.com tez napisali, ze gra jest chuj*owa/chujowa i nic wiecej nie bylo.
Niestety khyel, wydaje mi sie, ze wiekszosc twoich 'bugow' jest wyssanych z palca i pisanych na sile,
No i potwierdza sie dokladnie to, co juz powiedzialem. Dalsze komentarze i jakiekolwiek proby dyskusji z toba w zasadzie nie maja sensu, bo do ciebie ZUPELNIE nic nie dociera... Jestes pierdolony pustak. Ja mam wyssane z palca argumenty, ty masz za to wyssana z p33na devsow WP satysfakcje z gry i jest fajnie.
Niestety khyel
No, postarales sie z tym khyelem. Az sie obraze chyba... czy cos.
zeby na idiote nie wyjsc, prawda?
Stad te wszystkie twoje posty rozumiem i glupi smiech, jak podaje konkretne argumenty za tym, ze SB jest jednak gra niedorobiona, a ze tobie sie ona podoba to juz inna sprawa. Niektorym sie podoba jak ich ktos od tylu zapina od czasu do czasu i ja do tego nic nie mam, wiec odpusc sobie ta mala wojenke, nie masz sie przed czym/kim bronic.
(...)w maju? no jakos tak, i myslisz, ze wiesz jak dzisiaj gra wyglada.(...)
Nie. Skonczylem grac pozniej... Ale i tak zes mi tutaj dojebal thedesie, weteranie SB. Dluzej grasz w SB, wiec sila rzeczy wiecej musisz wiedziec. Ja w ta gre gralem od wrzesnia 2002 roku. Tez fajny jestem, prawda?Na pewno fajniejszy od ciebie no i przede wszystkim wiem duzo wiecej, bo gram przeciez dluzej!
Specjalnie bawilem sie w triala parenascie dni temu, zeby zobaczyc jak gra wyglada kilka miesiecy po moim odejsciu i zeby utwierdzic sie w przekonaniu, ze SB rzeczywiscie do niczego sie nie nadaje. Jakie sa moje odczucia i na jakie bugi sie natknalem opisalem ci juz dokladnie w poprzednim poscie.
Poza rzadkimi lagami serwerowymi,(...)
Ja problemow z ISP nie mam. Mam za to problemy z uzykownikami tego forum, ktorzy najwyrazniej maja spore problemy ze soba. Ale niech ci bedzie, powiedzmy, ze o 4 rano z 300 osobami na serwerze lag spikes, ktore odczuwa cala grupa to moj kolejny wymysl, albo moj ISP. Dzieki, ze mi to uswiadomiles.
(...)Ostatni sb.exe przy PvE mialem miesiac temu(...)
To fajnie. Widze crashe przy PvE zbiegaja ci sie z okresem.
Rubber chicken.
No nareszcie odpowiedz na twoim poziomie. A teraz poprosze o histeryczny smiech w tle.
Odeszly do lamusa.
Razem z popularnoscia SB.
Widziales? Bo ja nie, ale plotka ma swoja sile, wiec rozumiem twoja konsternacje.
Widzialem jego efekty w postaci zakazu sprzedawania przedmiotow na ebay. Czytalem tez posty ludzi, ktorzy sie z dupingiem spotkali. Plotki? Mozna bronic swojej ulubionej gry, mozna ssac p33na devsom, ale bez przesady, bo w tym momencie przechodzisz samego siebie i obaj dobrze o tym wiemy.
Na 8 z 10 serwerow wystarczajaca i w sam raz. Chaos to nawet przeludniony jest.
Jak tobie to wystarcza to super. Fakt jest jednak faktem, ze na serwerach SB siedzi tyle ludzi, co na serwerach AC2. Jak na taki super produkt to rzeczywiscie nie lada osiagniecie
Jezeli za skilla uznac wiedze(...)
Ale ty nie zrozumiesz, o co mi chodzi, bo jestes pusty i zupelnie nic do ciebie nie trafia... Nie masz pojecia o PvP w UO, nie masz pojecia o dobrym PvP, a nawet gdybys je mial, to i tak staralbys sie wmowic wszystkim, ze PvP z SB jest rzeczywiscie cos warte.
Rofl. Nie farmowalem od lipca, a nasze miasto ciagle jest na plusie,
Powiedz mi jak bylo pare miesiecy temu, jak zbieralismy na Tempus. To ze tobie sie leveling skonczyl, bo masz inne zrodla dochodu, nie oznacza, ze leveling nagle z gry wycieto i nikt tego nie musi robic. Moze zdejmij wreszcie klapki spojrz na caly obrazek.
Leveling? Albo mnie PLuja, albo zapuszczam makro i ide spac.
To swietnie. Jest to jednak leveling i na pewno wiekszosc osob robi to uczciwie. Przetrzyj sobie oczka, bo ci chyba ktorys z devsow zachlapal.
Nie widze roznicy miedzy biciem mobow, a klikaniem toporem (kursorem) w drzewo zeby podniesc carpentering.
Ja jednak chyba wole dziubac drzewka, zeby zrobic carpentering i cwiczyc chodzenie po cichu, zeby zrobic stealth...
Nie wiesz jak ona teraz wyglada, nie wiesz jak mozna w nia grac tak, zeby sie nie nudzic.
Nie, to ty nie wiesz, ze ja wiem, jak ona wyglada. Dodatkow ciagle udajesz, ze wiesz wiecej.
(...)I jakbys to wymienil za wade to bym przyklasnal.
A po co? Wszystko wskazuje na to, ze ty niezaleznie od tego co ja napisze o SB, rzucasz sie, skaczesz i machasz lapami, a po sprawnym zarzuceniu forum klamstawami o tym jakie to SB jest zajebiste, klaszczesz jak malpa przed monitorem.
A ty zamiast tego pierdolisz te same frazesy od 4 miesiecy.
No shit. A dopiero co powiedziales: "O, wreszcie cos wiecej(...)". Znowu lzesz jak pies.
Na szczescie nie az taki syf jak twoje 'newsy'.
Jakie by one nie byly, wyraznie widac, ze wzbudzaja wiele emocji, a ciebie to juz doprowadzaja do czerwonosci. Wszystko jest wiec w nalezytym porzadku.
Reszta bez komentarza. Widze, ze z braku argumentow(...)
To mi zabraklo argumentow? Aha.
Obaj wiemy, ze glupi jestes ty i niech tak zostanie :<.
Ok, to taki nasz maly sekrecik
Pssst, tylko nikomu nie mow!
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: konrador dnia 2003-09-23 05:34 ]</font>