Cytuj:
Assmax,
Condonrador,
Cytuj:
to ile ty masz sb.exe, odczuwasz lag itp. to jest akurat w tym momencie malo wazne. Ja pisalem, ze ja mialem u siebie te problemy i dlatego gra mi sie nie podoba, co maja do tego twoje odczucia?
to ile ty masz sb.exe, odczuwasz lag itp. to jest akurat w tym moemncie malo wazne. Ja pisalem, ze ja nie mialem u siebie tych problemow i dlatego gra mi sie w miare podoba.
Cytuj:
To ze ty sie nie dopatrzyles rzeczywistych bugow w moim opisie, to nie wiem, czym jest spowodowane.
A ja wiem.
Cytuj:
Moze za dlugo przebywales w wirtualnym towarzystwie theddasa i to tak zle na ciebie wplywa?
Theddasa w e-towarzystwie widzialem jedynie dwa razy na IRCu i na tej grupie.
Cytuj:
Na pewno, bo jesli nie potrafisz dostrzec roznicy pomiedzy PvP w SB i PvP w UO, to albo nie gralismy w te same gry, albo w UO cos bylo z toba nie tak... Przynajmniej ja cie nigdy nie spotkalem. To jak to z tym bylo?
Czy gdziekolwiek powiedzialem, ze PvP z SB jest lepsze od tego z UO - nie. te "..." mialy wyrazac raczej cos w stylu "tu sie moge troche zgodzic, bo mnie zgasiles" . Rzeczywiscie, PvP 1vs1, 2vs2, 3vs3, 1vs3 jest kompletnie beznadziejne i polega na klikaniu nukow, badz wbiciu backstaba i uzywania troche dopowerowanego SD. Ale wlasnie w tej grze nie chodzi o male bitwy, a bitwy o miasta... Teraz zaczyna miec to sens, bo framerate nie schodzi ponizej 25, a ping rowniez nie skacze do dawnych cyferek... Ale na milosc Boska nie rozpamietujmy tego UO, tylko bawmy sie tym co nas bawi a nie robmy z tego klotni jakby sie o zaletach i wadach naszej matki mowilo :|
Nie mam zamiaru sie klocic
, ani nic innego, Tobie sie gra nie dobrze w ta gre - ok. Mi sie gra dobrze i na tym powinnismy skonczyc. Bo to zaczyna mi przypominac rozmowy (autentyczne) z moim Wujkem, ktory wchodzil do mojego pokoju kiedy gralem w uo, chwile patrzyl, krecil glowa i mowil
-Po co w to kretnstwo grasz? Lepiej bys w mafii samochody porozbijal
-Odczep sie, co Ci to przeszkadza?
-Nic mi nie przeszkadza, po prostu ciekawi mnie czym sie kierujesz grajac w takie idiotyczne gry i napierdzielajac w ta klawiature bez sensu
-Aha
-No wlasnie, aha, powiedz mi, bo mnie to ciekawi
-Jezu, daj mi spokoj, czy ja wchodze do pokoju jak grasz w pasjansa i sie Ciebie czepiam, dlaczego grasz w ta gre?
-Ja sie nie czepiam. Chce sie dowiedziec co w tej idiotycznej grze jest takie, ze w nia rzepolisz w wolne chwile.
-Daj mi spokoj
itd. przez 30min :/
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Asmax dnia 2003-09-23 21:23 ]</font>