Witam,
Mam mozliwosc kupienia konsoli od kumpla. Stan bardzo dobry, zadbana, kupiona jakos 2 lata temu, 2 pady, 80 GB dysk + chyba jakies Gran turismo na start. Koszt 500 PLN. Warto ?
Staralem sie przejrzec watek w poszukiwaniu informacji ktore mnie frapuja, ale ponad 400 stron to moze byc ciezko
Na pierwszej stronie nie ma zadnego FAQ ani inf ktore mnie itneresuja.
Zdecydowalem wiec ze spytam tutaj, a moze dobrzy forumowicze odpowiedza.
Pytania:
- dysk 80 gb - starczy mi ? ( bede gral lightowo w 1-maks 2 gry na raz - PES + jakas inna rotacyjna gra, moze 2 ) ; a jesli nie to jak z dyskami zewnetrznymi ? wszystko bangla jak nalezy ? cenowo jak to wyglada ?
- w chacie mam WI-Fi --> czy konsola dziala bezproblemowo z wifi ? lagi ? sciganie ?
- awaryjnosc : jest szansa ze mi sie cos po ludzku mowiac spierdoli od samego grania ? jakies bledy w samej konsoli ? ( cos ala problemy z laserem w XBoxie ) co z serwisem ? free jesli wada jest producenta ? door to door czy musze wysylac osobiscie ?
- PS MOVE - jakie wrazenia ? ja osobiscie nie jestem przekonany, ale zona naciska, bo chce sobie grac w jakies durnoty ( jakas gre dance cos tam juz wypatrzyla ). Widzialem kontrolery za 120 zl, wiec nie jest tak drogo ( no chyba ze potrzebuje jeszcze jakiegos czytnika do tego ? )
- jak jest z tymi grami na ps3 ? Koles cos mi kiedys wspominal ze mozna sie zrzucac w 3-5 na jedna gre. Jak to dziala ? Wspolne konto sie zaklada i sciaga ? Limit sciagniec jak wyglada ? Jak to wychodzi cenowo z pudelkowymi ( nie mowie o nowych, lecz o allegro ) Co polecacie i dlaczego ?
- PS3 Store - rozumiem ze warto byc zalogowany bo sa roznego rodzaju dema do sciabniecia i czasami jakies promocje cenowe z fajnymi grami ? Obilo mi sie tez o uszy cos z regionami. US - EU - o co w tym chodzi ?
Narazie tyle, jakby mi sie cos przypomnialo to bede atakowal
Znudzonych i znawcow zapraszam do odpowiedzi