Sobtainer napisał(a):
Ty w to wierzysz? człowieku, 10mln to było w TBC tak jak wspomniał Gleader, kiedy to forum wrzało od tematów i topiksów w WOW dziale. Teraz takie wiadomości można podzielić przez 10 i to jeszcze przy piwie. Widzę że fanboiostwo przeszło na kolejne pokolenia. Na tym forum prawie nikt już nie gra, z moich znajomych również a grałem od Vanilli w PL dobrej gildii.
I jeszcze ta pandaria teraz z której każdy normalny człowiek z głową na karku ma bekę.
Jak napisał Kalii dwa posty wyżej - Blizzard musi pokazywać raporty jak każda inna firma znajdująca się na giełdzie. Tyle w temacie. No i zapomniałem, że to forum jest wyznacznikiem ilości grających graczy, szczególnie Polaków cyt."(...)kiedy to forum wrzało od tematów i topiksów w WOW dziale.", Nieźle się uśmiałem

A no i ijeszcze Twoi znajomi są wyznacznikiem. Sorry. Jestem też pewien, że w ogólnym rozrachunku to Ty jesteś następnym pokoleniem, a nie ja. A od nośnie pand. Cóż, każdy normalny człowiek z głową na karku, który lubi PvP i potrafi czytać (a co za tym idzie wie jakie zmiany czekają grę) to na dodatek nie może się doczekać a nie ma bekę.